2
0
0
0
0

Son dönemlerin en çok ilgi gören teknolojik ev aletlerinin başında hiç şüphesiz akıllı temizlik robotları geliyor. Bu robotlar, sahip oldukları yapay zeka destekli sistemler ile bir evin haritasını çıkarıyor, bu haritaya göre de detaylı temizlik yapabiliyor. Yalnızca süpürme odaklı modellerin piyasada olduğu gibi Viomi Alpha S9 benzeri kimi modeller hem süpürme hem de silme işlevini yerine getirebiliyor.

Robot süpürgelerin nispeten yeni yeni popülerleşiyor oluşu, tüketicilerin bu ürünlere temkinli yaklaşmalarına yol açıyor. İşte tam da bunun üzerinde düşünen YouTube ekibimiz, sizler için kafanızdaki soru işaretlerini giderecek bir video hazırladı. Bu videoda Viomi Alpha S9 için özel bir parkur hazırlayan ekibimiz, akıllı robot süpürgenin neler sunabildiğini gözler önüne sermiş oldu.

Viomi Alpha S9, vereceğiniz paraya değer mi?

Viomi Alpha S9

YouTube ekibimiz, Viomi Alpha S9 için oluşturduğu videoda, ürünü nasıl kullanabileceğinizi anlatıyor. Ayrıca oluşturduğumuz bir parkur, bu ürünün hem sert yüzeyde hem de halı üzerinde nasıl bir iş çıkardığını ortaya koyuyor. Bizlerden tam not alan robot süpürgenin sizi ne kadar tatmin edeceğini de merak etmiyor değiliz.

Siz değerli takipçilerimiz için test ettiğimiz Viomi Alpha S9'un teknik özellikleri şu şekilde;

  • 2700Pa emiş gücü
  • 3 litre toz toplama ünitesi
  • 5.200 mAh pil
  • 2'si 1 arada toz kutusu ve 250 ml kontrollü su deposu
  • 12 farklı sensör
  • Lidar sensör ile haritalandırma

Ürünü satın almak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. (WEBTEKNO150 kodu ile 150 TL indirim kazanabilirsiniz. İndirim kodu için son gün: 30 Eylül 2021)

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0