Şahan Gökbakar, Marmaris'teki Yangının Drone ile Çekilen Havadan Görüntüsünü Paylaştı [Video]

35
10
2
1
0
Şahan Gökbakar, Marmaris'teki Yangının Drone ile Çekilen Havadan Görüntüsünü Paylaştı [Video]
Geçtiğimiz günlerde yaptığı Instagram canlı yayınıyla yangın söndürme helikopteri gönderilmesi çağrısında bulunan Şahan Gökbakar, yangına dair Instagram'da yeni bir video paylaştı. Ünlü komedyen, drone ile çektiği görüntülerde yangının boyutuna dair bilgiler verdi.

Türkiye’yi derinden yaralayan, 20’den fazla şehirde gerçekleşen orman yangınları hâlen devam etmekte. 50 bin hektardan fazla alanın kül olmasına neden olan yangınlar için halk sosyal medyada yardım çağrılarında bulunmakta. Bu çağrılardan birisi de ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan geldi.

Gökbakar, dakikalar önce paylaştığı bir videoda, yangının 2 saat önce drone ile çekilmiş görüntülerine yer verdi. Komedyen, video üzerine yaptığı ses kaydında yangının ulaştığı alanın ve boyutun korkutucu olduğunu ifade etti.

Gökbakar, videoda yangının konumuna dair bilgiler verdi

()

Komedyen, paylaştığı videoda yangının hangi bölgelerde etkili olduğuna dair detaylı açıklamalarda bulundu. Videoda, daha önce yayınlar yaptığı Delikyol Koyu’na işaret eden Gökbakar, yangının asıl etkili olduğu bölgenin koyun yukarısındaki tepenin arkasında bulunduğunu ve yangının Turgut Köyü’ne inme ihtimali olduğunu belirtti.

Şahan Gökbakar, birkaç gün önce de herhangi bir yardımın gitmediğini söylediği bir bölgeye yardım gönderilmesi için benzer bir çağrıda bulunmuştu. Gökbakarın çağrısı sonuç bulsa da ilk etapta bölgeye yalnızca bir kez su dökülmüş, ünlü komedyen de bunun üzerine ikinci bir canlı yayın açmış ve tekrar çağrıda bulunmuştu. Son çağrı sonucunda bölgeye üç adet helikopter sevk edilmişti. Yaşanan bu olay, haberleşme alanında sosyal medyanın gücünü bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Kaynak : https://www.instagram.com/p/CSHzLD5IywS/
35
10
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
10
2
1
0