Samsung'dan Açıklama: ''Bütün Galaxy S7 Ailesi Güvenli''

0
0
0
0
0
Samsung, S7 ailesi hakkında giderek artan haberler sebebi ile sonunda bir açıklama yayınladı.

Galaxy Note 7 problemi ile önemli bir darbe yiyen Samsung, sancılı bir sürecin ardından cihazı piyasadan çekmiş ve bu yıl çıkardığı bir diğer üst seviye telefon olan Galaxy S7 ve S7 Edge'e yoğunlaşmışt.

Ancak kullanıcıların firmaya ve cihazlara olan güveninde meydana gelen sarsılma, Samsung'u da biraz zor bir duruma soktu. Hatta çoğu kullanıcı, S7'lerin de Note 7 gibi problemli olabileceği yönünde endişelerini dile getirmişti. İşte bu durumun giderek artmasının ve kullanıcıların özellikle de Note 7'den sonra S7 ailesine değil de yeni çıkan iPhone'lara yönelmesinin ardından Samsung bir açıklama yapma durumunda kaldı.

Söz konusu açıklama şu şekilde:

''Samsung olarak her zaman Galaxy S7 ailesinin kalitesi ve güvenliğinin arkasındayız. Şu ana kadar ABD'de kullanılan 10 milyondan fazla cihazla alakalı bataryadan kaynaklı, tarafımızdan onaylanmış hiçbir problem meydana gelmemiştir. Sadece ciddi darbeler, zedelenmeler sonucu oluşan bazı durumlar söz konusu olmuştur. Ciddi bir olay sonucunda Samsung bir cihazı alıp inceleyene ve durumu onaylayana kadar herhangi bir olayın gerçek sebebini belirlemek imkansızdır.''

Samsung'a bu açıklamayı yaptıran temel unsurlardan biri de son zamanlarda iyice artan karalama kampanyaları ve sürekli sağdan soldan çıkan patlama/alev alma haberleri de olabilir. Yani adamlar kısaca, her alev alma haberine atlamayın işin aslı öyle değil diyorlar. 

Kaynak : http://www.gsmarena.com/samsung_releases_brief_statement_says_galaxy_s7_family_is_safe-news-21729.php
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0