Samsung'un Üzerinde Çalıştığı Yeni Galaxy A Modeli Ortaya Çıktı

10
5
4
4
0
Samsung, bütçe dostu akıllı telefonları tercih eden kullanıcılar için yeni bir Galaxy A modeli üzerinde çalışıyor. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy A01 olarak adlandırılması beklenen akıllı telefon, 3.000mAh batarya ve çift arka kamera kurulumu ile gelecek.

Orta segmentte konumlanan Galaxy A serisine yepyeni bir soluk getiren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, aileye yeni bir üye daha kazandırmaya hazırlanıyor. Bugün ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) listelerinde ortaya çıkan bazı bilgiler, şirketin bütçe dostu akıllı telefon kullanıcılarını hedef alan yeni bir Galaxy A modeli üzerinde çalıştığına işaret ediyor.

SM-A015F (Tek SIM) ve SM-A015F/DS (çift SIM) model numaralarını taşıyan yeni telefonun, Galaxy A01 olarak adlandırılması bekleniyor. Söz konusu telefon, daha önce Geekbench veritabanında da görülmüştü. 

Samsung Galaxy A01'nın arkası böyle görünecek

Samsung Galaxy A01

Galaxy A01, 3.000mAh batarya ve çift arka kamera sistemi ile gelecek. Şu an için arka kameraların çözünürlüğü ve diğer detayları bilinmiyor. Ayrıca akıllı telefonda 3.5mm ses jakının olacağını da FCC'de paylaşılan şemalarda görüyoruz. 

Samsung Galaxy A01'in arkasında hiçbir parmak izi sensörü görünmüyor. Söz konusu cihazın giriş seviyesinde bir model olacağı hesaba katıldığında, biyometrik kimlik doğrulamasının olmaması pek de şaşırtıcı olmasa gerek. FCC listesi telefonun teknik özelliklerine ilişkin herhangi bir ayrıntı sunmuyor; ancak daha önce yayınlanan Geekbench listesi telefonun Android 10 işletim sistemi ile çalıştığını gösteriyordu. 

Ek olarak, cihazın 2GB RAM ile birleştirilen bir Qualcomm Snapdragon yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Bu noktada Samsung Galaxy A01 diğer özellikleri tam bir gizem; ancak telefonla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktığı takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-a01-sm-a015f-ds-galaxy-fcc-3000mah-battery-specifications-launch-soon-2131791
10
5
4
4
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
4
4
0