Samsung Galaxy Fold, Çin'de Satışa Çıktıktan 2 Saniye Sonra Tükendi

46
18
14
5
4
Samsung’un büyük beklentiler yaratan ancak daha sonra bu beklentileri nispeten hayal kırıklığıyla sonuçlanan katlanabilir telefonu Galaxy Fold, Çin’de satışa çıktı ve stoklar, satışa çıkar çıkmaz tükendi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold, akıllı telefonlarda yeni bir çağın kapılarını açacak bir telefon olarak lanse edilmişti ancak telefona dair yorumların pek de olumlu olduğunu söylemek mümkün değil. Tabii bununla beraber insanların telefonla ilgili merakının da tamamen bittiği söylenemez.

Bu katlanabilir akıllı telefon, Çin’de satışa çıktı ve görünüşe göre oldukça iyi de bir satış başarısı elde etti. Samsung yaptığı açıklamada, ilk stoklarının dakikalar içerisinde satıldığını söylerken üçüncü parti satıcı Jingdong ise ellerindeki stokların sadece iki saniyede tükendiğini açıkladı.

Samsung Galaxy Fold'un satış rakamları:

Samsung Galaxy Fold

Şu an için Samsung’un Çin’de ne kadar Galaxy Fold’u satışa çıkardığı bilinmiyor ancak 20 bin telefon olduğu yönünde söylentiler bulunuyor. Tabii bu telefonun Samsung Galaxy S ve Note telefonlara kıyasla daha pahalı olması da nispeten daha az telefonun satışa çıkarılmasında etken ancak yine de bu kadar hızlı satılması şaşırtıcı.

Telefonu alan kullanıcıların, Galaxy Fold’dan memnun kalıp kalmayacakları tamamen başka bir yazının konusu olsa da bu satışların şirket için iyi haber olduğunu da söylemek gerekiyor. Samsung’un Galaxy Fold 2’yi 2020 senesinde satışa çıkaracağı düşünülüyor. Bakalım şirket, ikinci şansını nasıl değerlendirecek?

Peki siz katlanabilir akıllı telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu telefonlar başarıya ulaşır ve akıllı telefon pazarındaki tasarımları kökünden değiştirebilir mi? Bu telefonlar, ortalama akıllı telefon kullanıcılarının tercih ettiği ana akım telefonlar hâline gelebilir mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://phandroid.com/2019/11/08/samsung-galaxy-fold-is-a-hit-in-china-sells-out-in-minutes/
46
18
14
5
4
Emoji İle Tepki Ver
46
18
14
5
4