Samsung: "Galaxy Fold'un Yeni Satış Tarihi Bugün Yarın Belli Olur"

20
12
3
3
2
Samsung, katlanabilir ilk telefon olarak piyasaya sürdüğü Galaxy Fold'ları, yaşanan sorunlar nedeniyle durdurmuştu. Galaxy Fold ile ilgili açıklamalarda bulunan şirket CEO'su yeni lansman tarihinin bugün yarın belirleneceğini söyledi.

Samsung, test aşamasında sorunlar yaşatan Galaxy Fold için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket CEO'su Dong-jin Koh tarafından yapılan açıklamalarda yeni lansman tarihinin çok uzak olmadığını ve bu konuda geç kalmayacaklarını ifade etti. 

Gelen soruları da cevaplayan Koh "Bu ay içerisinde tekrar satış olacak mı?" sorusuna ise net bir cevap vermeyerek "Çok geç kalmayacağız. Yani tarihi bugün yarın açıklayacağız" dedi. Galaxy Fold'un yeni lansman tarihi bugün ya da yarın netleşmiş olacak. Yapılan açıklamalarda, Galaxy Fold'un ekranında yaşanan sorunlar için çalışmaların sürdüğü, bu noktada bazı değişikliklerin yapıldığı ifade edildi.

Bilindiği üzere Samsung tarafından, ön siparişle ürünü satın almış olan müşterilere mail yoluyla ulaşmıştı ve Galaxy Fold hakkında siparişleri hakkında ne düşündüğünü sormuştu. Kullanıcılara 31 Mayıs tarihi belirtilmiş, teslimatların bu tarihten sonrasına kalırsa siparişleri iptal edebilecekleri belirtilmişti. Müşterilerden gelen dönüşlere göre Samsung, her sipariş başına 1.980 dolar (yaklaşık 12.350 TL) ödemek zorunda kalabilir. 

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/05/09/samsung-promises-a-new-galaxy-fold-launch-date-by-tomorrow/
20
12
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
20
12
3
3
2