Samsung Galaxy M10s’nin Bazı Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

10
2
2
1
0
Samsung’un Galaxy M10s’i her yerden önce Hindistan’da yayınlayacağı Samsung Hindistan tarafından geçen hafta açıklanmıştı. Bu haftada da Galaxy M10s'in özellikleri hakkında detaylar ortaya çıkmaya başladı. Galaxy M10s, USB Type C ve arka tarafta yer alacak parmak izi okuyucuyla piyasaya çıkacak.

Samsung Hindistan’dan geçen hafta yapılan açıklamaya göre Galaxy M10s, ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürülecek. Galaxy M10s’in ne zaman piyasaya sürüleceği belli değilken, telefonla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Samsung Galaxy M10s’i piyasaya çıkacak hale getirmesinin ardından kendi sitesinde telefonun kullanım kılavuzunu yayınladı. El kitabının listeye eklenmesi ile beraber Galaxy M10s’in sunacağı değişiklikler belli oldu.

Galaxy M10s'de daha önce de kullanılan Infinity-V ekranlarının kullanımına devam edilecek. En önemli değişiklik ise M10’larda kullanılan Micro-USB’nin yerine M10s’lerde USB Type-C kullanılacak. Telefonun yayınlanan kullanım kılavuzuna göre Galaxy M10s’lerin arka tarafında parmak izi okuyucu sensör bulunacak. Arka tarafta bulunan parmak izi okuyucunun yanında 3.5 mm kulaklık girişi, FM radyo ve özel bir microSD kart yuvası gibi özellikler de bulunacak. Galaxy M10s’de ayrıca biz yüz tanıma kilidi ve derinlik sensörü olacak.

samsung

Samsung Hindistan Kıdemli Başkan Yardımcısı Asım Warsi’nin daha önce yaptığı açıklamayla Galaxy M10s’lerde Super AMOLED ekran, çift ön kamera bulunacağı ve telefonun bataryasının 4000 mAh olacağı belli olmuştu.

Şirketin sitesinde bulunan el kitabında Galaxy M10s’e ait diğer bilgiler şu an için görünmüyor. Galaxy M10s’in ne zaman piyasaya çıkacağı ise hala belli değil.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-m10s-galaxy-specifications-usb-type-c-infinity-v-display-fingerprint-sensor-manual-2098419
10
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
2
1
0