Samsung, Galaxy Note 7 Mağdurlarından Hediyelerle Özür Diliyor

1
0
0
0
0
Samsung, Galaxy Note 7 Mağdurlarından Hediyelerle Özür Diliyor
Aylardır gündeme gelen Note 7 olayından sonra Samsung, müşterilerine kendini affettirmek için Note 7 mağdurlarına Fransa'da hediye göndermeye başladı.

Bildiğiniz üzere Samsung geçtiğimiz aylarda yeni amiral gemisi Galaxy Note 7 ile bir talihsizlik yaşamış ve cihazın patlaması sorunundan dolayı Note 7 cihazının üretimini tamamen durdurarak cihazı piyasadan kaldırmıştı. Bu durum üzerine müşterilerini mağdur etmemek için uğraşan ve her fırsat bulduğunda Note 7 mağdurlarından özür dileyen şirket, Fransa'da ilginç bir uygulamaya başladı.

Güney Kore merkezli Samsung'un yöneticileri halkın önünde diz çökerek özür dilerken ve ABD'nin sayılı gazetelerinde tam sayfa özür ilanı yayınlanırken Samsung Fransa da Note 7 mağdurlarından özür dilemek için mağdur kullanıcılara bir mektup gönderdi ve mektupla birlikte kullanıcılara 128GB kapasiteli microSD kart hediye etti. Aynı zamanda Samsung'un mektubunda bir çekiliş kodu yer alıyor ve Note 7 mağduru olan kişiler arasından kodla çekilişe katılanlar içinden 1000 kişi Samsung Fransa ofisi tarafından ücretsiz olarak bir VR eğlence parkına gönderiliyor.

Galaxy Note 7'de yaşanan durum her ne kadar kullanıcıların güvenliği açısından tehlikeler meydana getirse de Samsung, bu tarz davranışlarıyla tekrar müşterilerinin gönlünü kazanmayı başardı.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0