Samsung Galaxy Note10 Ailesinin Ekran ve Batarya Özellikleri Ortaya Çıktı

36
3
3
3
1
Samsung'un Note10 ailesine dair birçok bilgi ortaya çıkmaya devam ediyor. Cihazın tasarımını gördükten sonra işlemcisi ve kamerasına ilişkin bilgileri de incelemiştik. Şimdiyse fazlasıyla güvenilir olduğu söylenilen bir kaynak, cihazın ekranı ve bataryasına ilişkin bilgileri ortaya çıkarttı.

Samsung'un Galaxy Note serisinin yeni üyelerini tanıtmasına çok az bir zaman kaldı. Bu zamanın azalmasıyla birlikte cihazlara dair daha fazla bilgi elimize ulaşmaya başladı.

Samsung'un bu sene çıkaracağı Galaxy Note10 ailesinin son derece yüksek performanslı ve amiral gemisi özelliklere sahip bir telefon olması bekleniyor. Bu zamana kadar elimize geçen bilgiler de bu yönde olmuştu ancak son ortaya çıkan bilgi, ilginç bir iddiayı da beraberinde getirdi.

galaxy note10

Yunanistan'dan gelen bilgilere göre Samsung, Galaxy Note10 cihazlarında ilginç bir yol izleyecek. Galaxy Note9 cihazlarında QHD+ (1440x2960) bir çözünürlüğü kullanan Samsung, Galaxy Note10 cihazlarında FHD+'ı tercih edecek. Bilginin kaynağı, ekran boyutunun 6,3 inç olacağını ve telefonun 168 gram ağırlığında olacağını da bildirdi. Ayrıca telefonun batarya kapasitesinin de 3.500 mAh olacağı belirtildi.

Galaxy Note10+'a baktığımız zaman telefonun 4.300 mAh'lik bir bataryayı bünyesinde barındırırken 6,8 inçlik QHD+ bir ekranla geleceği belirtiliyor. 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolamayla gelmesi beklenen Note10+ modeli, Note10'dan farklı olarak ToF sensörüne de sahip olacak.

samsung

Note serisinden alışık olduğumuz S-Pen'ler, iki cihazda da dokunmatik olmayan hareketleri yapabilecek. Başka bir deyişle, fotoğraflar arasında gezinirken telefon uzakta olsa bile kaydırma işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

Kamera konusuna geldiğimiz zaman ön kamera gece modunu destekleyecek ve videolar için Live Focus isimli bir özellik cihazda bulunacak. Tüm bunların yanı sıra cihazda ses yaklaştırma isimli bir teknoloji bulunacak. Bu sayede videolarınızda belirli bir alandan gelen sese odaklanırken diğer alanlardan gelen sesleri kısabileceksiniz.

samsung galaxy note10

Daha önceden belirttiğimiz gibi Galaxy Note10, 25 W hızlı şarjı desteklerken Galaxy Note10+, 45 W hızlı şarjı destekleyecek ancak kutudan çıkan şarj aletleri standart olacak. Başka bir deyişle cihazlarını hızlı şarj etmek isteyen kişiler yeni şarj aletleri almak durumunda kalacak.

Son olarak Bixby tuşunun da kesin olarak gittiğini söyleyebiliriz. Güç tuşuna entegre edilecek olan Bixby tuşu, birçok kişinin rahatsızlık duyduğu görüntüyü artık vermeyecek.

Bilgiler 'son derece güvenilir bir kaynak'tan geliyor olsa bile bunların bu aşamada yalnızca bir söylenti olduğunu unutmamakta yarar var. 7 Ağustos'ta Samsung'un Galaxy Note10 ailesini tanıtmasıyla birlikte biz de kesin bilgilere ulaşmış olacağız.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/new_leak_details_galaxy_note10_and_note10_screen_resolutions_battery_capacities-news-38272.php
36
3
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
36
3
3
3
1