Samsung Galaxy Note10’da Süper Hızlı Şarj Desteği Olacağı Doğrulandı

37
2
1
1
0
7 Ağustos’ta resmî tanıtımı gerçekleşecek Samsung Galaxy Note10’a ait bir iddia daha açığa kavuştu. Şirketin özel tanıtım sayfasında bulunan açıklama kısmında, cihazın süper hızlı şarj desteğine sahip olacağı onaylandı.

Samsung, Galaxy Note10 serisini birkaç gün içinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Markanın çok büyük bir takipçi kitlesi olması nedeniyle birçok kişi, lansman etkinliklerine katılma şansı yakalayamıyor. Samsung, yeni teknolojilerini genellikle Samsung 837 adlı tanıtım ve deneyim merkezinde tanıtıyor. Bu yer, “Galaxy First Look” etkinliğine de ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlik, bu yıl da aynı yerde gerçekleştirilecek.

Bu yılki etkinliğin sayfasında bulunan açıklamada daha önce geleceği iddia edilen “Süper Hızlı Şarj” özelliğinden bahsediliyor. Dolayısıyla artık Samsung Galaxy Note10’un Süper Hızlı Şarj teknolojisine sahip olacağı kesinleşti.

Samsung Galaxy Note 10

İlk bakışta Süper Hızlı Şarj büyük bir konu gibi görünmeyebilir ancak Samsung’un sadece Samsung Galaxy S10 5G ve Samsung Galaxy A80 modellerinin 25 W Süper Hızlı Şarj özelliğini desteklediğini hatırlatalım. Dolayısıyla şirketin etkinlik sayfası, Samsung’un yeni amiral gemisinin daha hızlı şarj desteğine sahip olacağını doğruladı. Yayındaki sayfa, özellikleri tam olarak belirtmese de cihazın daha önce iddia edildiği gibi en az 25 W  en yüksek de 45 W desteğe sahip olması bekleniyor.

Etkinlik sayfasında akıllı batarya, “Wireless PowerShare” ve yeni nesil S Pen hakkında da bazı detaylar yer alıyor. Yeni nesil S Pen’in daha uzun batarya süresine sahip olacağı söyleniyor. Akıllı batarya özelliği, Samsung Galaxy S10 ile piyasaya sürülmüştü. Bu özellik, konumunuza ve açık uygulamalara göre pil ömrünüzü optimize ediyor. Wireless PowerShare ise Samsung'un Samsung Galaxy Buds veya Samsung Galaxy Watch Active gibi aksesuarları kablosuz olarak şarj etmek için kullanabileceğiniz kablosuz şarj özelliği.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-note-10-superfast-charge-confirmed/
37
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
2
1
1
0