Samsung Kids Uygulamasına Son Güncellemeyle 7 Yeni Dil Eklendi

6
4
1
1
1
Samsung'un çocuklara özel içerikler sunduğu mobil uygulaması Samsung Kids, pek çok yeniliğin eklendiği yeni bir güncelleme aldı.

Samsung Kids, çocuklara özel oyun ve çeşiti içeriklerin yer aldığı abonelik tabanlı bir uygulama. Son güncellemeye kadar 3-8 yaş arası çocuklar için uygun olan uygulama, artık 12 yaşa kadar hitap edecek içerikleri de bünyesinde barındıracak. Aynı zamanda uygulama kullanıma sunulduğu günden beri yalnızca İngilizce desteğine sahipti ve bu durum da değişmiş durumda.

Artık kullanıcılar uygulamada İngilizce dışında Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Korece, Portekizce ve İspanyolca dil desteğine de sahip. Son sürümle birlikte gelen bu yeni dil seçeneklerine önümüzdeki dönemde çok daha fazla sayıda dil ekleneceği düşünülüyor. 

Uygulamada çocuklar için matematik, okuma ve fen alanında eğitici pek çok farklı oyun var. Bulmacalar aracılığıyla organların ve vücudun farklı bölgelerinin işlevleri, kesirler, dört işlem gibi temel bilgiler çocuklara anlatılıyor. Bu eğitici oyunların yanında pek çok çocuk kitabı, televizyon şovu ve videonun da bulunduğu uygulama henüz ülkemizde kullanılabilir değil ancak uygulamanın aldığı olumlu yorumlara da bakılırsa Samsung Kids'in yakında yeni ülkelerde de kullanıma sunulması olası.

Samsung Kids, şirketin bazı tabletlerinde ekli olarak sunuluyor ancak uygun cihaza sahip kullanıcılar da uygulamaya Play Store veya Galaxy Apps'den ulaşabiliyor.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/07/samsung-kids-now-caters-to-children-up-to-12-years-old.html
6
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
6
4
1
1
1