4
1
0
0
0

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 Ağustos'ta hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği bir Unpacked etkinliği düzenledi. Şirket, tüketicileri teknolojik ürünlere doyurduğu bu etkinlik kapsamında yeni akıllı telefonlarını, yeni akıllı saatini, yeni tabletini, yeni kablosuz kulaklığını duyurdu. Samsung tarafından duyurulan ürünler, kullanıcıları ciddi anlamda etkileyecek özelliklere sahip.

Samsung'un Unpacked etkinliği kapsamında duyurduğu ürünlerden en çok merak edileni, hiç şüphesiz Galaxy Note 20 ailesiydi. Şirket, iki farklı model olarak karşımıza çıkardığı Galaxy Note 20'yle kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunacağını açıklamıştı. Peki Galaxy Note 20 ile Galaxy Note 20 Ultra hangi özelliklere sahip ve bu telefon modelleri arasında ne gibi farklar bulunuyor? İşte bu videomuzda, bu sorunun cevabını alacaksınız.

Samsung

Unpacked etkinliğinde duyurulan başka bir ürünse Galaxy Z Fold 2'ydi. Samsung, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü katlanabilir ekranlı ilk telefonu Galaxy Fold'la beklediği etkiyi yaratamamıştı. Çünkü bu telefon, özellikle de katlanabilirliği açısından çeşitli sorunlarla karşımıza çıkmıştı. Şimdiyse bu sorunlar tümüyle geride kalmış gibi görünüyor. Peki Samsung'un katlanabilir ekranlı üçüncü telefonu Galaxy Z Fold 2, tüketicilere neler vadediyor?

Samsung'un 5 Ağustos'ta düzenlediği etkinlikte belki de en çok dikkat çeken ürünlerden bir tanesi de şirketin yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 olarak karşımıza çıktı. Samsung, ciddi yükseltmeler yaptığı bu üründe kullanıcılara etkileyici bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Zaten 340 mAh'lık bataryanın bile bu akıllı saati önemli bir pozisyona yerleştirdiğini açıkça görebiliyoruz. 

Galaxy Watch 3

Samsung'un duyurduğu yeni ürünler arasında sektörün en güçlülerinden olarak karşımıza çıkan Galaxy Tab S7 serisi tabletler de bulunuyor. Bu tabletler, teknik özellikleri açısından kullanıcıları gerçekten de mest edecek türden. YouTube ekibimiz bu videomuzda sizlere, Galaxy Tab S7 ailesinin detaylarından da bahsedecek.

Teknoloji devinin düzenlediği Unpacked etkinliğinde duyurduğu son ürünse yeni kablosuz kulaklık Galaxy Buds Live olarak karşımıza çıktı. 21 saate kadar kullanım imkanı sunan bu kablosuz kulaklıklar, fasulye tanesi gibi görünen tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Samsung'un yeni kablosuz kulaklığıyla ilgili tüm detaylara da YouTube ekibimizin sizler için hazırladığı bu videoyla erişebileceksiniz.

4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0