Samsung, Yeni Katlanabilir Telefon Ailesi Galaxy F'in Üzerinde Çalışıyor

26
7
3
1
1
Bir Twitter kullanıcısının iddialarına göre Samsung, katlanabilir telefon ailesi olacak olan Galaxy F serisi üzerinde çalışmakta.

Twitter'da özellikle Samsung sızıntıları ile ünlü olan @MMDDJ_ aldı kullanıcı, Samsung'un yeni bir Galaxy F serisi üzerinde çalışıyor olabileceğini öne sürdü. Her ne kadar tweet herhangi bir ayrıntı vermemiş olsa da söylentiler bir araya geldiğinde, Galaxy F'deki "F"nin, Samsung'un henüz açıklanmayan katlanır akıllı telefonuna işaret edebileceği yönünde bazı spekülasyonlara yol açtı.

Şirketten herhangi bir açıklama olmamasına rağmen spekülasyonlara göre Galaxy F serisindeki "F" harfinin, ingilizcede katlanır anlamına gelen “folding” veya esnek anlamına gelen "flexible" olduğu düşünülmekte. Ancak kullanıcılar daha şimdiden katlanabilir telefon serisi için heyecanlanmış durumda. Çünkü Güney Koreli teknoloji devi Samsung, daha önce birçok katlanabilir ekran patenti elde etmişti.

Bazı kaynaklara göre ise çok iyi gizlenmiş bir menteşe sistemli katlanabilir ekran olabileceği yönünde. Ancak bunun kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratabilme ihtimali oldukça güçlü. Ayrıca Samsung'un rakiplerinden önce bu cihazı çıkartarak, son dönemde kendisine Android tarafında güçlü rakipler çıkartan Çin şirketlerinin de önüne geçmek istediği belirtildi.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2018/07/samsung-is-working-on-a-galaxy-f-series-rumor.html
26
7
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
7
3
1
1