Beta Süreci Tamamlanan ‘Sanatçılar İçin Apple Music’, Dünya Genelinde Kullanımda

5
2
1
0
0
Apple'ın sanatçılar için geliştirdiği ve yaklaşık bir senedir beta sürecini sürdürdüğü yeni hizmeti "Sanatçılar İçin Apple Music", kullanılabilir hale geldi.

Teknoloji devi Apple'ın kullanıcıları için sunduğu çevrimiçi şarkı platformu Apple Music iyi bir çıkış yakaladı. Milyonlarca kullanıcısı olan ve Spotify'dan sonra en çok tercih edilen çevrimiçi müzik platformu olan Apple Music'in bu başarısını sanatçılar için de işlevsel bir hale getirmek isteyen Apple, "Sanatçılar İçin Apple Music" isimli bir hizmetini yaklaşık bir senedir test ediyordu. Apple'ın bu hizmeti şimdi beta sürecini tamamladı ve dünya genelinde aktif olarak kullanılabiliyor.

Kullanıcıların hizmetine bugün itibarıyla sunulmaya başlayan Apple'ın yeni hizmetine hem internet tarayıcısı hem de AppStore'da bulunan uygulama üzerinden erişilebiliyor.

apple music

Apple'ın bu hizmetiyle birlikte şarkılarını Apple Music üzerinden paylaşan şarkıcılar, eserleriyle ilgili detaylı bilgilere erişebilecekler. Bu detaylı bilgiler harita üzerinden de izlenebilecek ve bir şarkıya dünyanın hangi bölgesinden yoğun bir ilginin olduğu anlaşılabilecek.

Tüm bunların haricinde Apple'ın sanatçılar için kullanıma sunduğu bu hizmet, şirketin geçtiğimiz dönemlerde satın aldığı "Shazam" isimli platformla ilgili de bazı bilgileri verecek. Bu bağlamda sanatçılar, şarkıları için Shazam verilerini de detaylı bir şekilde inceleyebilecekler.

Sanatçıların bu platformu kullanabilmeleri içinse burada bulunan bağlantıyı kullanarak platforma üye olmaları veya giriş yapmaları, ardından da gerekli ayarlamaları yapmaları gerekiyor.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/apps/news/apple-music-for-artists-platform-now-available-for-all-2082919
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0