Satın Alın da Kurtulalım Artık: Instagram’a Bir Snapchat Benzeri Özellik Daha Geldi

0
0
0
0
0
Satın Alın da Kurtulalım Artık: Instagram’a Bir Snapchat Benzeri Özellik Daha Geldi
Instagram’a geçtiğimiz günlerde tıpkı Snapchat’te olduğu gibi bir süre sonra yok olan ve kaydedilmesi istenmeyen mesajlar özelliği gelmişti. Şimdi uygulamaya yeni bir ‘Snapchat’ özelliği daha getirildi.

Son zamanların göz göre göre, en ağır ‘bir uygulamayı bitirme çalışması’ olarak tanımlayabileceğimiz Snapchat’ten Instagram’a kazandırılan örneklerin arasına yenisi eklendi. Gelen yeni özelliğe göre kaybolan mesajların ekran görüntüsünü alanlar, bundan sonra direkt olarak karşı tarafa haber edilecek. Snapchat’te bildiğiniz üzere fotoğrafların ekran görüntüsü alındığında, karşı tarafa bunun yapıldığına dair bildirim gidiyor.

Buradaki kilit nokta ise yalnızca kaybolan mesajların ekran görüntüsü alındığında bildirimin karşı tarafa gitmesi. Yani normal mesajların görüntüsü alındığında herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor. 

Sonuç olarak gerçek şu ki Zuckerberg ve ekibi, Snapchat’i kendilerine adeta bir rol model olarak seçip popüler uygulamadaki neredeyse tüm özellikleri Instagram’a getirmekten hiç çekinmiyor. Sizde de aynı hissiyat oluşuyor mu bilmiyorum ama bu durum, bende Instagram’a karşı bir antipati yaratmaya başladı.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0