Sedat Peker, COVID-19'a Yakalandığını Açıkladı: Hastalığı Ağır Geçiriyoruz

146
54
13
5
2
Açıklamalarıyla Türkiye'nin gündemini sarsan Sedat Peker, kendisi ile birlikte ailesinin ve yanında çalışan kişilerin COVID-19'a yakalandığını açıkladı. Peker, hastalığı yalnızca kendisinin ağır atlattığını ancak bir şey olmayacağını söyledi.

Geçtiğimiz aylarda YouTube üzerinden yayınladığı videolar ile Türkiye'nin gündemini sarsan Reis Sedat Peker, Twitter'dan yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bu kez gündemden ziyade kendisi ve ailesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Peker, ailesiyle birlikte COVID-19'a yakalandığını duyurdu. Sedat Peker tarafından yapılan açıklamalarda, aynı evde yaşadığı yaşadığı herkesin hastalığa yakalandığı belirtiliyor.

Sedat Peker, kendisinin, eşinin, kızları Mila'nın, oğulları Celalhan ile Boğaçhan'ın, evinde çalışan 3 yardımcı kadın ile 2 de güvenlik güvenlik görevlisinin COVID-19'a yakalandığını ifade etti. Peker'in yaptığı açıklamalarda, hastalığı bir tek kendisinin ağır atlattığını, yanındaki kişilerin durumunun iyi olduğunu anlayabiliyoruz. Sedat Peker, hastalık nedeniyle kendisine bir şey olacağını düşünmediğini de ifade ediyor.

"Akciğerime nüfuz etmiş"

Sedat Peker

Sedat Peker'in yaptığı açıklamalara göre hastalık, kendisini biraz daha fazla etkilemiş. Hastalığın, akciğerindeki küçük bir bölgeye nüfuz ettiğini ifade eden Peker, ne savaşlar gördüğünü, böyle şeylerin kendisi için bir tatbikattan öteye geçemeyeceğini söylüyor. Takipçilerinden dua isteyen Sedat Peker, hastalığı atlatacağına kesin gözle bakıyor.

Koronavirüse yakalanmasıyla ilgili açıklama sırasında gündeme ilişkin de konuşan Reis Sedat Peker, bazı gazetecilerin iddialarına adeta ateş püskürdü. Çektiği videoların yarım kalması üzerine hükümet ile anlaşma yaptığı iddiasının gerçeği yansıtmadığından bahseden Peker, böyle bir şeyin hiçbir zaman olmadığını söyledi.

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/sedat-peker-ailemle-birlikte-koronavirus-e-yakalandik-benim-hastaligim-biraz-agir-geciyor,967440
146
54
13
5
2
Emoji İle Tepki Ver
146
54
13
5
2