Sisal Şans İlk Günden Çöktü: Bazı Kullanıcılara 100 Bin Dolar Gönderildi

144
45
10
7
6
1 Ağustos tarihinden itibaren faaliyetlerine başlayan Sisal Şans, ilk günden sistemsel arızalara maruz kaldı. Bazı kullanıcıların hesaplarına yanlışlıkla 100 bin dolar gönderildi.

Şans oyunlarının önümüzdeki 10 yıl boyunca hizmetini üstlenecek Sisal Şans, hem hazine kasasının dolmasını hem de kullanıcıların daha çok kazanç elde etmesini sağlamak amacıyla geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Milli Piyango İdaresi'nin izleme ve denetimine tabi olarak hizmet vermeye başlayan Sisal Şans, ilk haftadan itibaren bazı aksaklıklarla karşımıza çıktı.

Sisal Şans CEO’su Selim Ergün tarafından Milli Piyango’nun uygulaması dahil altyapı, insan kaynakları, satış kanalları ve pazarlama için 50 milyon Euro’luk yatırımın yapıldığı açıklanan Sisal Şans, bazı kullanıcıların hesaplarına yanlışlıkla 100 bin dolar gönderdi. Ancak parayı almak isteyen kullanıcılar, parayı banka hesaplarına göndermeye çalışınca bankaların hatalarıyla karşılaştılar ve bu işlemi gerçekleştiremediler.

‘Yeniliklerle kazanma ihtimali eskiye göre daha da arttı’

Bunun dışında yapılan yatırımla ilgili açıklamada bulunan Sisal Şans CEO’su Selim Ergün: "Yeni dönemde bütün oyunlarımızı, çekiliş makinelerimizi yeniledik, ikramiyelerin dağıtım oranlarını yüzde 47,5’tan yüzde 59’a yükselttik ve tüm Milli Piyango biletlerimizin, kazı kazan oyun kartlarının güvenlik özelliklerini arttırdık. Yeniliklerle kazanma ihtimali eskiye göre arttı" ifadelerini kullandı.

Sisal Şans’la ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.yenicaggazetesi.com.tr/uye-olana-100-bin-dolar-gonderdiler-milli-piyango-ve-sayisalda-bomba-gelisme-292917h.htm
144
45
10
7
6
Emoji İle Tepki Ver
144
45
10
7
6