Yeni Şans Oyunlarıyla Tanışacağımız Sisal Şans, 1 Ağustos'ta Faaliyetlerine Başlıyor

78
12
5
4
3
Milli Piyango İdaresi'nin şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetler, 10 yıllığına Sisal Şans tarafından yürütülecek. Süreç içerisinde hem vatandaşların daha çok kazanması hem de hazine kasasına daha çok para girmesi planlanıyor.

Milli Piyango İdaresi, özellikle de son birkaç gündür vatandaşların gündeminde. Çünkü hem televizyon ekranları hem de internet üzerinden çeşitli reklamlar veren Milli Piyango İdaresi, 1 Ağustos itibarıyla yeni bir devrin başlayacağını ifade ediyordu. Şimdiyse bu yeniliğin ne olduğu ve Türkiye'ye neler sunacağı belli oldu.

Milli Piyango İdaresi, şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri Sisal Şans'a bırakıyor. Sisal Şans, Milli Piyango İdaresi'nin izleme ve denetimine tabi olarak hizmet verecek ve şans oyunlarını oynamayı seven vatandaşlara yeni imkanlar sunacak. Sadece vatandaşları etkilemeyecek olan bu gelişme kapsamında şirket, hazine kasasına da daha fazla para gelmesi için çalışacak.

Milli Piyango

Sisal Şans, ülkemizdeki ilk çekilişini 2 Ağustos tarihinde yapacak. Bunun hemen ardından da Milli Piyango'nun klasik oyunları yenilenerek devam ederken Sisal Şans'ın yeni oyunları ve hizmetleri devreye girecek. Bu bağlamda şans oyunlarını seven vatandaşlar, ‘Altın’ Şans Dağı ve 12 Ay gibi yeni oyunlarla tanışma imkanı yakalayacaklar. Ayrıca Süper Loto ve Sayısal Loto çekilişleri, bundan sonra haftanın 3 günü gerçekleştirilecek.

Eğer şans oyunlarına ilginiz varsa, 3 Ağustos sizin için önemli bir tarih olabilir. Çünkü Sisal Şans, 3 Ağustos’ta Çılgın Sayısal Loto’nun yeni dönem ilk çekilişini gerçekleştirecek ve Sayısal Loto tarihinin en büyük ikramiyesi verilecek. Bu ikramiye, 50 milyon TL olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bunlara ek olarak Sisal Şans, 2019’da yüzde 47.5 olan ikramiye dağıtım oranını, yüzde 59'a çekecek. Yani şans oyunu oynayanlar, artık daha çok kazanma ihtimaline sahip olacak.

Milli Piyango

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sisal Şans CEO'su Selim Ergün, 50 milyon euroluk kapsamlı bir yatırım yaptıklarını vurguluyor. Hizmet sürecinde daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Ergün, bu bağlamda çevrimiçi ortamlarda da şans oyunları oynatabileceklerini söylüyor. Milli Piyango İdaresi'nin 1926 yılında kurulduğunu ve köklü bir kurum olduğunu belirten CEO, bunun bilincinde hareket edeceklerini sözlerine ekliyor.

Milli Piyango İdaresi, bir süre önce kurulan Türkiye Varlık Fonu'na devredilmişti. Sisal Şans'ın Milli Piyango İdaresi'ndeki görevi de Varlık Fonu tarafından 10 yıllığına verildi. Demirören Holding'in iştiraklerinden bir tanesi olan Sisal Şans, Şans Dijital ve İnteraktif Hizmetler Teknoloji Yatırım AŞ’nin yüzde 51, İtalyan Sisal S.p.A’nınsa yüzde 49'luk payından oluşuyor.

Kaynak : https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/sisal-sans-1-agustos-itibariyla-faaliyetlerine-basliyor-milli-piyangoda-yeni-donem-41575152
78
12
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
78
12
5
4
3