Skyrim VR’daki Bir Özellik İnternette Viral Oldu [Video]

43
14
5
3
2
Popüler RPG oyunu Skyrim’in VR versiyonunda olan garip ama eğlenceli bir özellik, internette viral oldu. Bu özellik sayesinde bar tabelalarına dokunabiliyorsunuz.

Çıktığı günden beri oynanan ve hiç eskimeyen The Elder Scrolls V: Skyrim’in VR versiyonu, oyunu gerçek dünyaya taşımanızı sağlıyor. Oyunun VR versiyonu sayesinde rahatça ok atabiliyor, savaşabiliyor ve Skyrim’in göz alıcı dünyasını keşfedebiliyorsunuz.

Fakat bu özelliklerin hepsi normal karşılanırken, oyunda olan bir özellik ise oyuncuların dikkatini çekti. Gerçek hayatla bağdaştırılan bu özelliğin oyuna eklenmesi o kadar beğenildi ki, bu özellik hakkındaki bir video internette viral oldu.

Garip ama hoş bir özellik

Skyrim VR

Videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Skyrim VR’da olan bu özellik, önce TikTok’ta sonra da Skyrim’in Reddit forumunda viral oldu. Bu özellik sayesinde, oyunun VR versiyonunda barların ve dükkanların tabelalarına dokunabiliyor ve yumruk atabiliyoruz. Kulağa garip gelse de bu özellik oyuncular tarafından çok beğenildi

Bu özelliğin beğenilmesinin asıl sebebinin, gerçek hayatta yapılabilen bir eylemi oyunun VR sürümüne eklemeleri ve bu sayede VR’daki gerçekçiliği artırmaları olduğu söylendi. Pek çok Skyrim VR oyuncusu, tabelalara vurmayı denediklerini ve başarılı olduklarını belirtiyor.

Her yerde Skyrim

Skyrim VR, oyunun en eğlenceli halini Skyrim hayranlarına sunuyor

Skyrim’i VR olarak oynamak kesinlikle oyunun en eğlenceli şekillerinden biri. Fakat Skyrim sadece bilgisayar başında ya da VR setiyle oynanmıyor. Nintendo Switch için geliştirilen Skyrim portu sayesine bu göz alıcı oyunu her yerde oynayabiliyorsunuz. Yetmezmiş ki Bethesda, Amazon’un akıllı ev asistanı Alexa için bir Skyrim oyunu hazırladı. Skyrim oyununun yazıya dökülmüş halini kullanarak oynanan oyunda, Alexa size olayları anlatıyor ve siz de ne yapmak istediğinizi söylüyorsunuz.

Bu yıl 11 Kasım’da Skyrim’in 10. yıl dönümü olacak. Bu yıl dönümünde Skyrim hayranları, The Elder Scrolls serisinin 6. oyunu hakkında daha çok bilgi görmeyi bekliyor

Kaynak : https://gamerant.com/skyrim-vr-hit-signs-video-clip/
43
14
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
43
14
5
3
2