Sony, Kamera Düşkünlerini İhya Edecek 6 Kameralı Telefon Üzerinde Çalışıyor

37
8
5
3
0
Son zamanlarda tek arka kameralı telefonların sayısındaki düşüşle birlikte birçok telefon üreticisi arka kameralarının sayısını artırmak üzerine çalışıyor. Son lider Nokia’nın telefonu olsa da Sony, bu tahtı almak istiyor gibi görünüyor.

Günümüzde hâlâ tek arka kamera kullanan nadir akıllı telefonlar bulunsa da birçok telefon iki ya da üç adet arka kameraya sahip. Şu anki liderse 5 adet arka kameraya sahip olan Nokia 9 olarak karşımıza çıkıyor. Son duruma bakılırsa Sony, bir değil, iki değil, tam altı adet arka kameraya sahip bir telefon çıkarmak için hazırlanıyor.

Şu an için cihazın pazarlama ismi hakkında bir bilgimiz olmasa da ortaya çıkan render görüntülerine göre yeni Xperia’nın altı adet arka kamerayla geleceğini söyleyebiliriz.

Kamera dizilimine baktığımız zaman iPhone 11 ya da Google Pixel 4 benzeri bir dizilimle karşılaşıyoruz. 6 adet kamerayı ikişerli gruplar halinde alt alta dizen Sony, flaşı da kameraların dışında, sağa konumlandırmış.

Ortaya çıkan görüntüler aracılığıyla Sony’nin yeni amiral gemisinde ekrana gömülü bir parmak izi okuyucu ve çift ön kamera olacağını da söyleyebiliriz. Diğer detaylar şu an için net olmasa da yeni bilgiler elimize ulaştıkça sizleri de bilgilendireceğiz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/06/10/the-next-sony-xperia-phone-might-house-6-rear-cameras-isnt-that-weird/
37
8
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
37
8
5
3
0