Sony Xperia XZ Satışlarda Gümbür Gümbür Geliyor!

0
0
0
0
0
Sony yeni üst seviye telefonlarında bu kez sektöre damgasını vuracak gibi.

Son birkaç senedir Sony'nin mobil cihaz sektöründe iyi durumda olduğu söylenemez. İlk Xperia ailesi cihazları zamanında başarılı işler yapan Sony, sonrasında ise durulmuş, hatta bir dönem epey bir dibi görmüştü.

Fakat Sony, Xperia Z serisinden Xperia X'e geçmesiyle birlikte adeta kabuk değiştirmiş ve üst seviye, oldukça iddialı cihazlar ile karşımıza çıkmaya hazırlanmıştı. Bu bağlamda bir süre önce tanıtılan Xperia XZ ve Xperia X Compact modellerinden Xperia XZ, bir süre önce Tayvan'da ön siparişe açılmıştı.

1080p 5.2-inç LCD ekrana, Snapdragon 820 çipsete, 3GB RAM, 32/64GB depolama seçeneğine sahip olan Xperia XZ'de bunların dışında 4K video kaydı yapabilen 23MP arka kamera, 13MP ön kamera ve IP68 sertifikası da mevcut.

İşte bu özellikler ile ön siparişe sunulan Xperia XZ'nin yanında Sony, 16GB'lik USB-C depolama konnektörü, iki telefon kılıfı ve taşınabilir şarj ünitesi de hediye etmekte. Durum böyle olunca Xperia XZ 730 dolar gibi bir fiyat ile ön siparişe sunulmasına karşın 45 dakika içinde tükenmiş.

Sony'nin yeni üst seviye telefonu Xperia XZ, bir diğer önemli model Xperia X ile önümüzdeki ay satışa çıkacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0