Spider-Man ve Iron Man Gibi Karakterlerin Yaratıcısı Stan Lee’nin Disney+’ta Yayınlanacak Belgeselinden Fragman Geldi: İşte Çıkış Tarihi

3
1
1
0
0
Spider-Man ve Iron Man Gibi Karakterlerin Yaratıcısı Stan Lee’nin Disney+’ta Yayınlanacak Belgeselinden Fragman Geldi: İşte Çıkış Tarihi
Günümüzün en popüler süper kahramanlarının yaratıcısı olan Stan Lee’nin Disney+’a gelecek belgeselinden fragman geldi. Marvel hayranlarını duygulandıracak yapım, 16 Haziran’da platformdan yayınlanacak.

Spider-Man ve Iron Man gibi günümüzün en popüler süper kahramanlarının yaratıcısı olan Stan Lee, 2018 yılında 95 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Lee’nin günümüz popüler kültürü üzerindeki izleri etkisini kaybetmeden devam ederken Disney, geçtiğimiz aralık ayında ünlü çizgi roman yazarının bir belgeselinin geleceğini duyurmuştu.

Şimdi ise Marvel hayranlarının heyecanla beklediği yapımdan fragman geldi. Marvel hayranlarını duygulandıracak yapım, bu ay Disney+’ta yayınlanacak.

Marvel, Star Wars, Pixar yapımları dahil yüzlerce içeriğe ulaşmak buradaki bağlantıya tıklayabilir ve Disney+'a abone olabilirsiniz.

16 Haziran’da Disney+’a gelecek Stan Lee belgeselinin resmi fragmanı

Stan Lee belgeseli, 16 Haziran 2023 tarihinde Disney+ üzerinden bekleyenleriyle buluşacak ve bizi Lee’nin kariyerinde ve hayatında bir yolculuğa çıkaracak. Fragmana baktığımızda, ikonik çizgi roman yazarının kendi ağzından da hikâyesini dinleyebileceğimizi görebiliyoruz. Bunun yanı sıra Marvel filmlerinden alışık olduğumuz Stan Lee sahnelerine de detaylı bir bakış atabileceğimiz videoda gösteriliyor.

Çizgi roman tarihinin belki de en ikonik ismi olan Stan Lee, Marvel’a ilk olarak 1939 yılında katılmıştı. Daha sonra ise şirketin editörü olmuş ve 1960’lı yıllarda Spider-Man, Fantastik Dörtlü, Iron Man, Hulk ve daha birçok süper kahraman türünde devrim yaratan ve milyonlarca insanın hayatında önemli yer edinen popüler karakterin ortaya çıkmasında rol oynamıştı.

3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0