Steam'de Erişime Kapalı Olan LEGO Lord of the Rings'i Ücretsiz İndirebilirsiniz

20
5
2
1
0
Steam'de erişime kapalı olan LEGO Lord of the Rings oyununu son derece basit ve ücretsiz olarak Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

LEGO® The Lord of the Rings™, LEGO severler ile The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) fanlarını bir araya getiren keyifli bir oyun. Fakat bu oyunun Steam ürün mağazasını bir şekilde ziyaret edecek olursanız, “Yayıncının talebi doğrultusunda LEGO® The Lord of the Rings™, artık Steam mağazasında ve aramalarda gösterilmeyecek.” uyarısıyla karşı karşıya kalacağınızı söyleyebiliriz. Bir başka deyişle; LEGO® The Lord of the Rings™ oyununu Steam arama motoruna yazarak bulamazsınız. Dolayısı ile oyunu Steam üzerinden satın almanız da mümkün değil.

Fakat bilirsiniz ki çevrimiçi ortamda çareler tükenmez. Dhl.net üzerinden aşağıdaki adımları uygulayarak LEGO® The Lord of the Rings™ oyununu Steam kütüphanenize tamamen ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz. Evet, Steam mağazasında görüntüleyemediğiniz bir oyunu ücretsiz bir şekilde Steam kütüphanenize eklemeyi vadediyoruz. Şaka yok. Tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları uygulamak.

  • İlk olarak buraya tıklayarak dhl.net web sitesini üye olun. Dilerseniz Google ya da Steam hesabınızı kullanarak tek tıkla üye olabilirsiniz.
  • Ardından buraya tıklayarak dhl.net’in Steam Anahtarları sayfasını ziyaret edin. LEGO® The Lord of the Rings™ oyunun altındaki ‘Visit Our Store’ butonuna basın. Açılan sayfayı kapatın ve Steam Anahtarları sayfasına geri dönün.
  • Şimdi karşınızda ‘Get Your Steam Game here’ yazan bir buton çıkacak. Bu butona tıklayın. Ardından açılır penceredeki doğrulamayı tamamlayın.
  • Doğrulamayı tamamladıktan az önce ‘Get Your Steam Game here’ butonunun olduğu yerde bir kod göreceksiniz. Bu kodu kopyalayın ve Steam istemcisini açın.
  • Steam istemcisinin sol altında ‘Oyun Ekle’ yazan bir ikon göreceksiniz. Bu ikona tıklayın ve Steam’de ürün etkinleştir seçeneğine tıklayın.
  • Açılan penceredeki adımları sürdürün ve ürün anahtarı istenen yere dhl.net’ten kopyaladığınız kodu yapıştırın.

Hepsi bu kadar! Artık LEGO® The Lord of the Rings™’yi bilgisayarınıza yükleyerek keyifle oynayabilirsiniz.

Kaynak : https://gg.deals/freebie/free-lego-lord-of-the-rings/
20
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
5
2
1
0