Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

31
1
1
1
1
Steam'de 18 TL karşılığında satılan FootLOL: Epic Fail League isimli eğlenceli oyun, Indiegala'da kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

Popüler oyun perakendecilerinden olan Indiegala, düzenli olarak ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Platform bu kez, arkadaşlarıyla oyun oynamayı seven oyunseverler için iyi diyebileceğimiz bir oyunu ücretsiz olarak sunuyor. FootLOL: Epic Fail League isimli bir oyun Steam üzerinden 18 TL'ye satılırken, Indiegala üzerinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

FootLOL: Epic Fail League, farklı futbol oyunlarını oynamayı sevenler için ideal bir seçim olabilir. Bu oyunda mini bir saha bulunuyor ve bu sahada rakibinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. Maç sırasında rakibinizi alt etmekte zorlanıyorsanız, özel güçleri kullanarak oyunu daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan bu oyuna ücretsiz olarak nasıl sahip olacağınızı anlatalım.

steam

FootLOL: Epic Fail League'e ücretsiz olarak sahip olmanız için yapmanız gerekenler:

  • İlk olarak burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun ücretsiz olduğu kampanya sayfasına ulaşıyoruz.
  • Bu sayfanın üst kısımlarında oyunla ilgili genel bilgiler verilirken sayfanın ilerleyen kısımlarında "LOGIN TO ADD TO YOUR LIBRARY" yazan butonu ve hemen altında bulunan "or Direct Download (Win)" yazan kısmı görebilirsiniz. Direct Download (Win) seçeneği, oyunun kurulum dosyalarını bilgisayarınıza indirecektir ancak bu tavsiye edilmez çünkü ilerleyen dönemlerde oyunu yeniden yüklemek isterseniz bu kurulum dosyalarını saklamak zorunda kalırsınız ve bu da gereksiz depolama anlamına geliyor.
  • LOGIN TO ADD TO YOUR LIBRARY seçeneğine tıkladığınız zaman Indiegala sistemine giriş yapabilmeniz için bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu işlem, oyunu Indiegala kütüphanenize eklemenize ve daha sonradan da erişebilmenize imkan tanıyor. Sizi bu sayfada şöyle bir ekran karşılayacak;

indiegala

  • Eğer daha önceden oluşturduğunuz bir Indiegala hesabınız varsa otomatik olarak giriş yapabilirsiniz ancak eğer daha önce bir hesap oluşturmadıysanız Google ve Facebook hesabınız üzerinden ya da mail adresinizi kullanarak manuel bir üyelik oluşturabilirsiniz.
  • Giriş işleminiz tamamlandıktan sonra yeniden kampanyanın sayfasına erişmeniz gerekiyor. İlgili sayfaya buradaki bağlantıyı kullanarak erişebilirsiniz. 
  • Az önce LOGIN TO ADD TO YOUR LIBRARY yazan butonun bu kez "ADD TO YOUR LIBRARY" olarak değiştiğini göreceksiniz.
  • Bu butona tıkladıktan saniyeler sonra oyun, Indiegala kütüphanenize eklenmiş oluyor. Bunun için yeniden Indiegala profil sayfanıza gitmeniz gerekiyor. Bu sayfa şöyle görünecektir;

ücretsiz oyun

  • Sayfada "SHOWCASE LIBRARY" isimli bir alt menü bulunuyor. Bu alt menü, Indiegala'dan ücretsiz olarak aldığınız oyunların listelenmesini sağlıyor. Bu menüye tıkladığınız zaman FootLOL: Epic Fail League'in kütüphanenize eklenmiş olduğunu göreceksiniz.

oyun kütüphanesi

  • Listelenen oyunların karşı tarafında bulunan "Win" butonuna tıklayarak oyunu indirmeye başlayabilirsiniz.

Kurulum işlemlerinin ardından oyunu arkadaşlarınızla oynamak için hazırsınız demektir. Bir sonraki ücretsiz oyun haberimizde görüşmek üzere.

Kaynak : https://freebies.indiegala.com/footlol-epic-fail-league/?dev_id=freebies
31
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
1
1
1
1