23
7
3
3
1

Webtekno ekibi olarak bu videoyu, ofisimizden oldukça uzakta; Ankara ayazında yollara çıkan bir Tesla Model S'in içerisinde çektik.

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Elon Musk'ın ana şirketi olarak bilinen Tesla'nın Model S aracını inceledik. Webtekno ekibi olarak Ankara yollarında test ettiğimiz Model S'in otomotaik pilotu ve hızlanma özellikleri bizi oldukça etkiledi. 

Her ne kadar Tesla Model S kendi başına gidebilen bir otomatik pilota sahip olsa da açık söyleyelim biz ilk kullanımda çok başarılı olamadık. Aracın kendine has bazı kullanım özellikleri Webtekno tarafından ilk binişte istenildiği gibi kullanılamadı. Ancak aracın ülkemizdeki akaryakıt fiyatları düşünüldüğünde bu özelliklerini kavramak daha kolay bir hale geldi. Araç elektrikli olduğu için akar yakıt kullanan araçlara göre daha ucuz bir konumda bulunuyor. 

28 Türk Lirası'na bataryası ful dolan araç, dolu batarya ile 300-350 kilometre kadar yol yapabiliyor. Ancak, araç tercihi konusunda en önemli konulardan birisi olan servis sorunu da Tesla Model S'in en önemli sorunu. Potansiyel  arıza oluşumu her ne kadar çok düşse de Tesla Model S'in herhangi bir büyük arızası durumunda Avrupa'ya götürmek gerekiyor. Bununla birlikte ufak tefek arızalar için ülkemizde de ustalar bulunuyor. Siz ne düşünüyorsunuz tüm özellikleri dikkate alındığında sizce alınabilir bir araç mı?

23
7
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
23
7
3
3
1