Susam Sokağı, Game of Thrones ve Westworld’ü İstila Etti (Video)

13
10
3
0
0
Susam Sokağı, Game of Thrones ve Westworld’ü İstila Etti (Video)
HBO’nun iki yeni videosunda Susam Sokağı karakterleri, Game of Thrones ve Westworld’ü adeta istila ederken ortaya oldukça eğlenceli görüntüler çıktı.

HBO, Game of Thrones’un bitişinin ardından kullanıcılarının ilgisini canlı tutmak ve müşteri portföyünü genişletmek için yeni programlar üretmeyi amaçlıyor. Kanalın yeni yayınlarından biri de Susam Sokağı olacak. Bir dönemin efsanesi olan Susam Sokağı’nın dönüşü için PR çalışmaları da devam ediyor.

Yayınlanan iki yeni videodan ilkinde Elmo, Game of Thrones’a konuk oluyor. Tyrion Lannister (Peter Dinklage) ve Cersei Lannister (Lena Headey)’i karşısına alan Elmo, onlara birbirlerini dinlemeleri konusunda değerli bir ders veriyor. Videonun başlığı ise “Saygı Geliyor” olarak belirlendi.

Diğer videoda ise Westworld’den Dolores (Evan Rachel Wood) ve Bernard (Jeffrey Wright), kurabiye canavarından saygının, lezzetli bir kurabiyenin iki yarısını paylaşmak gibi olduğuna dair bir ders alıyor.

Bu videolar ilk bakışta serilere en uygun videolar değilmiş gibi gözükse de kabul edelim ki içine Susam Sokağı giren her şey daha güzel ve daha renkli hale geliyor. Her iki dizinin de önümüzdeki sezonu bol bol drama içerecek ancak Susam Sokağı ve HBO, saygı göstermenin öneminin farkında.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/04/19/game-of-thrones-spoilers-final-season-tyrion-cersei-hbo-westworld-sesame-street/
13
10
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
10
3
0
0