Game of Thrones'ta Silinen Bir Sahne, Jon Snow'la İlgili Teoriyi Doğruluyor

17
4
2
2
1
Game of Thrones’ta silinen bir sahne, Jon Snow ve ejderhalar ile ilgili bir teorisini doğrulamış oldu.

Son yılların efsanevi dizisi Game of Thrones; Targeryenler, Starklar ve diğer aileler hakkında pek çok sırrın ortaya çıkmasını sağlamıştı. Serinin takipçileri Jon Snow’un ebeveynlerinin kim olduğunu bilse de seride hala zekice hazırlanmış ve bir şeylerin yavaş yavaş açığa çıkmasını sağlayan sahneler var. Yazının bundan sonrası spoiler içerebilir, en ufak bir spoiler'a bile tahammülü olmayan arkadaşları başka bir haberimize alalım (mesela hemen aşağıdaki hediye tatil haberi olabilir).

Bu sahnelerden biri de Game of Thrones’un final sezonunun ilk bölümüne ait. Sahne, dizide tıraşlanmış olmasına rağmen HBO’nun sosyal medya kanallarında paylaşıldı. Jon Snow ve Daenerys Targaryen ejderhalarına bindikten sonra, seride ilk defa başka birisi bu hayvanlardan birine binerken görülüyor.

Jon Snow, “Benim için atları bitirdin, sanki nereye gitmek istediğimi biliyor gibiydi.” derken, bu cümleler diziye dahil edilmedi. Muhtemelen bunun sebebi, aktör Kit Harrington’un hemen sonrasında buzda kayıp düşmesi olabilir. Yine de bu sahnenin planlanmış olması, Targaryenler ile ejderhalar arasındaki bağı bilmediğimiz bir açı katabilir.

Serinin takipçileri daha önce de ejderhaların, Daenerys tarafından zihinsel olarak çağrıldığını düşünüyordu. Sons of the Harpy’nin Meereen’deki dövüş alanında köşeye sıkıştırdığı Daenerys’i kurtarmaya Drogon gelmişti.

Bu da ejderhalar zihinsel bağlantı ile yönetilebiliyor anlamına geliyor. Targaryenler bunu yapabiliyor ancak daha önemlisi, Rhaegar Targaryen’in oğlu ve tahtın gerçek varisi bunları gerçekleştirebilir. Klibi aşağıdan izleyebilirsiniz. Bir de Star Wars serisinin yaratıcısı George Lucas’ı görebilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/04/19/game-of-thrones-deleted-scene-jon-snow-dragon-theory/
17
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
4
2
2
1