Tarkan'ın İzmir 9 Eylül Konserini Vereceği Platform Çöktü! Tarkan'dan "Konser İptal mi?" Sorusunu Yanıtlayan Açıklama [GÜNCELLEME]

37
6
3
2
2
Tarkan'ın İzmir'de verececeği '9 Eylül Konseri' için hazırlanan devasa platform konsere 2 gün kala çöktü. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, konserin iptal edilebileceğini gösteren paylaşımda bulundu.

Türkiye'nin dünyaca ünlü pop yıldızı Tarkan'ın İzmir'de gerçekleştireceği 9 Eylül konseri günlerdir gündemi meşgul ediyor. Konser alanını gören 'balkonlu evlerin' yüzlerce dolara konser özel kiraya verilmesiyle fazlasıyla konuşulan konser, bu akşam çok daha ilginç ve korkutan bir haberle gündeme geldi.

Tarkan konseri için günler öncesinden hazırlanmaya başlanan devasa sahne, beklenmeyen bir şekilde çöktü. Yukarıdan bakıldığında daire şeklinde görünen sahnenin çökmesi, "Tarkan konseri iptal mi?" sorularını da beraberinde getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, korkunç olayın ardından Twitter üzerinden açıklamada bulundu.

GÜNCELLEME: Tarkan, konserin iptal edilmediğini açıkladı: 

Tweeti görüntüleyemeyenler buraya tıklayabilir.

Tarkan'dan konuyla ilgili açıklama geldi:

Paylaşımı göremeyenler buraya tıklayabilirler. 

"İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun.

Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız."

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in Tarkan konseri sahnesinin yıkılmasıyla ilgili paylaşımı

Paylaşımı göremeyenler buraya tıklayabilir.

"Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz.

Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz.

Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız."

Paylaşılan ilk bilgilere göre olay yerinde herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ne yazık ki bir vatandaşımız yaralanmış durumda. Tunç Soyer'in açıklamalarından anladığımız kadarıyla konserin iptal edilmesi ihtimaller dahilinde bulunmakla birlikte son karar verilmeden önce sahnenin konsere yetişip yetişmeyeceğine de bakılacak.

Yıkılan sahneden gelen görüntüler şu şekilde:

tarkan konseri platform

konser platformu

tarkan 9 eylül konser platformu

37
6
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
37
6
3
2
2