The Division 2 İçin Tek Oyunculu Mod Uyarlaması mı Geliyor?

7
4
0
0
0
Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan Division serisinin hayran sayısı bir hayli fazla. Oyunun yaratıcılığı konusundaki en yetkili isim, hayranların tek oyunculu bir Division oyununa ne diyeceklerini merak ediyor.

Her an her yerden internete erişebildiğimiz şu günlerde en çok oynanan oyunlarda hâliyle internete bağlı oyunlar yani çevrimiçi oyunlar oluyor. Oyuncular, çevrimiçi oyunlarda rakiplerine karşı kıyasıya savaşmanın zevkine varıyorlar.

division 2

Ubisoft'un fazlasıyla beğenilen oyunu Tom Clancy's The Division 2 ise bu doğrultuda çevrimiçi FPS (birinci şahıs vurucu) oyunlarını seven kişilerin başından kalkamadığı video oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

The Division 2'nin yönetmeni Julian Gerighty, The Division 2'nin tek oyunculu olarak uyarlanmasına oyuncuların nasıl bir tepki vereceğini merak ettiğini söyledi.

İlk olarak TT Games'in bölüm yönetmeni Tim Spencer'ın resmi Twitter hesabı üzerinden ortaya atılan fikir, Julian Gerighty'ın "Fikirler?" şeklinde alıntılamasıyla gündemde büyük yer edindi.

Oyuncuların çoğundan olumlu geri dönüt alınması hâlinde geliştirilecek olan tek oyunculu uyarlamada, ailesini bulmaya çalışan bir Division ajanının başrol olabileceği söyleniyor.

Konuyla ilgili olarak Spencer, "Division serisindeki hiçbir oyunda bir Division ajanının nelerini feda edebileceği ve akıl sağlığı olarak hangi evrelerden geçeceği işlenmedi. Bu düşünüldüğünde gerçekten karanlık ve merak uyandırıcı bir konu. Böyle bir konu etrafında inanılmaz hikâyeler anlatmak mümkün" dedi.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-division-2-creative-director-asks-fans-if-theyre-interested-in-a-single-player-spin-off/
7
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
0
0
0