The Division 2'nin Yeni Güncellemesi, Birçok Değişiklik Getiriyor

15
2
1
0
0
Tom Clancy's The Division 2'nin yeni sürümü, ortak test sunucusunda yayımlandı.

Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve 15 Mart 2019 tarihinde Ubisoft tarafından yayımlanan Tom Clancy's The Division 2, oyuncular arasında büyük bir ilgiyle karşılanmış ve hemen ardından beğeni yağmuruna tutulmuştu. Şimdi ise The Divison 2'ye büyük yenilikler getiren bir güncelleme, test sunucuları için yayımlandı.

Yeni güncelleme neredeyse oyundaki her ama her noktaya hafifte olsa dokunuyor. Yeteneklerde, silahların verdiği hasarlarda, gear setlerinde, recalibration sekmesinde ve Karanlık Bölge'de yeni güncellemenin etkilerini görmek mümkün. Bu noktada özellikle Karanlık Bölge'de büyük yeniliklerin olduğu belirtiliyor.

Karanlık Bölge içerisinde kontamine edilmiş eşyalar ile daha sık karşılaşılacağı söyleniyor. Boss'ları öldürdüğünüzde ise artık kontamine edilmiş eşyaların çıkacağına dair garanti veriliyor. Düşman güçlendikçe bu tür eşyalardan da tek seferde daha çok düşeceği aktarılıyor. Boss'lar haricindeki düşmanlardan yine eşya düşeceği ve bunların da yüksek ihtimalle bahsi geçen eşya türünden olacağı ekleniyor.

Yine Karanlık Bölge içerisinde artık düşmanlar çok daha az hasar veriyor. Aynı şekilde siz de düşmanlara daha az hasar veriyorsunuz. Bu doğrultuda bir düşman öldürmek artık (Karanlık Bölge içerisinde) daha uzun süre alıyor. PvP modunda ise zırh ve hasar güçlendiricilerin etkisi %50 oranında azaltılırken öldürülen düşmanlardan cephane düşme olasılığının artırıldığı kaydediliyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-division-2-test-patch-adds-more-dark-zone-loot-and-increases-pvp-time-to-kill/
15
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
0
0