HBO Hazineyi Gördü: The Last of Us Dizisinin Dudak Uçuklatan Yıllık Bütçesi ve Kaç Sezon Süreceği Ortaya Çıktı

87
36
5
4
1
Craig Mazin'in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği The Last of Us dizisinin çekimleri, Kanada'da devam ediyor. Kanada Parlamentosu'nda görevli Jason Kenney, çekimleri Alberta'da yapılan dizi için HBO'nun yıllık 200 milyon doları gözden çıkardığını ağzından kaçırdı.

Bildiğiniz üzere Naughty Dogs'un en başarılı oyunlarından The Last of Us, HBO yapımcılığında bir dizi haline dönüştürülüyor. Çekimleri Kanada Alberta'da devam eden ve geçtiğimiz günlerde set fotoğrafları sızdırılan dizinin maliyeti hakkında dudak uçuklatan bir haber geldi.

Alberta Avam Kamarası Üyesi Jason Kenney, The Last of Us çekimleri sayesinde Alberta ekonomisinin yeniden canlandığını belirten bir açıklamasında, HBO'nun dizi için her yıl 200 milyon dolar bütçe ayırdığını ve dizinin 8 sezon boyunca süreceğini ağzından kaçırdı.

The Last of Us, en az 8 sezon boyunca devam edecek

the last of us

Avam Kamarası üyeleri, basitçe anlatmak gerekirse doğrudan Kanada Parlementosu'na bağlı bir alt meclistir ve bölgelerin yönetiliş şekillerinde söz sahibi olurlar. Kanada Alberta'da görevli Avam Kamarası Üyesi Jason Kenney ise,bölgede The Last of Us dizisinin çekimleri devam ediyorken paylaşmaması gereken bazı sırları insanlarla paylaştı.

Tahmin edersiniz ki The Last of Us dizisinin en az oyun kadar ses getirmesi bekleniyor ve bu yüzden de HBO, dizi için büyük çabalar sarf ediyor. Kenney'nin ağzından kaçırdığı detaylara göre GoT gibi yapımlarla ünlü şirket, The Last of Us dizisi için her yıl 200 milyon dolarlık bir harcama yapacak. Aynı zamanda bu kadar büyük paraların akacağı dizi, en az 8 sezon sürecek. 

Kaynak : https://wccftech.com/the-last-of-us-hbo-series-200-million-a-year-8-seaons/
87
36
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
87
36
5
4
1