TikTok'taki 'İkizler' Akımından Her Birine Ayrı Şaşıracağınız Paylaşımlar

87
31
15
7
6
TikTok kullanıcıları, oldukça ilginç bir akım başlattılar. Paylaştıkları fotoğraflarla kendilerine benzeyen diğer kullanıcıları bulmaya çalışan TikTokerlar, ortaya çok ilginç görüntüler çıkardılar. Paylaşılan bazı görüntülerde, aslında iki kişi olduğuna inanmak bile neredeyse imkansız.

Son yılların en popüler sosyal medya platformlarından TikTok'ta yeni bir akım başladı. Milyonlarca kullanıcının dahil olduğu bu akım, kullanıcıların daha önce hiç tanışmadıkları ikizlerini bulmalarını sağlıyor. İkizini bulan kullanıcılar da aynı kıyafetleri giyerek paylaşımlar yapıp, bu durumu diğer kullanıcılarla paylaşıyorlar.

Birbirlerine çok benzeyen kullanıcılar, birlikte paylaşım yaptıklarında oldukça ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bazı kullanıcılar, birbirlerine o kadar benzemiyor olsalar da bazıları, sanki tek yumurta ikizleriymiş gibi görünüyorlar. Oldukça ilginç akım, TikTok'un bugüne kadar hayatımıza kazandırdığı en ilginç şeylerden biri olmayı başaracak gibi görünüyor.

İşte TikTok'un bugüne kadar ki en ilginç akımlarından birinden gelen görüntüler

TikTok

Örneğin yukarıdaki paylaşımda yer alan kişiler, birbirlerini bugüne dek hiç tanımamışlar. Ancak TikTok'taki yeni akım sayesinde birbirlerini bulan kullanıcılar, insanların gerçekten de çift yaratılmış olduklarını gözler önüne seriyor. Ayrıca tek örnek bu değil, mesela hemen aşağıda göreceğiniz görüntüdeki ikili de sanki bir kişinin verdiği iki farklı pozmuş gibi görünüyor.

TİkTok

Bazı insanlar, daha güzel görünebilmek adına çeşitli estetik operasyonlar geçirebiliyorlar. Bir sonraki görselde göreceğiniz bir kadınsa, sanki burun operasyonu geçirdikten sonra yeniden fotoğraf çekmiş gibi görünüyor. Ancak böylesi bir durum söz konusu bile değil. Sağ tarafta göreceğiniz kadın, aslında başka birisi.

TikTok

TikTok akımında birbirlerini bulan bazı diğer kullanıcılar ise şöyle

TikTok

TikTok

TikTok

TikTok

Kaynak : https://www.haberturk.com/tiktok-kullanicilari-benzerlerini-bularak-akim-baslatti-haberler-2845151
87
31
15
7
6
Emoji İle Tepki Ver
87
31
15
7
6