Steam Fiyatı Toplam 237 TL Olan 14 Yarış Oyunu, Kısa Süreliğine Yalnızca 17 TL

40
10
4
1
1
Fanatical, yarış oyunlarından oluşan yeni bir oyun paketi hazırladı. Paketin içerisinde 14 yarış oyunu bulunuyor ve sahip olmak isteyen kullanıcıların sadece 3 dolar ödemesi gerekiyor.

Fanatical, kimi zaman yaptığı ciddi indirimlerle oyunsevelerin gönlünü fethetmeyi başarıyor. Büyük indirimlerine bir yenisini ekleyen Fanatical, şimdi de yarış oyunlarından oluşan yeni bir indirim paketi duyurdu. 14 farklı yarış oyunu içeren bu pakete sadece 17 TL karşılığında sahip olabilirsiniz. İşte Fanatical'ın yeni kampanyasında bulunan oyunlar;

Insane 2 (24 TL)

Farklı parkur seçenekleri olan bu oyun Fanatical'ın paketinin en pahalı oyunu diyebiliriz. Özelleştirilmiş araçlarla zor parkurlarda birinci olmaya çalışıyorsunuz.

Table Top Racing: World Tour (23 TL)

Minyatür araçlarla yarış yapmayı sevenlerin tercihlerinden olan Table Top Racing: World Tour, Fanatical'ın bu pakete eklediği oyunlardan bir tanesi. Araçları dilediğiniz gibi modifiye ederek yarışlarda birinci olmaya çalışıyorsunuz. 20 farklı pistte yarışabileceğiniz bu oyunu Steam üzerinden satın almak istediğiniz zaman sadece bu oyun için 23 TL ödemeniz gerekiyor ve Fanatical'ın fiyatı biraz daha uygun oluyor.

Riff Racer - Race Your Music! (18.50 TL)

Bu oyunun belki de en dikkat çekici özelliği kendi parkurunuzu oluşturarak kendi şarkınızı ekleyebilmeniz. Diğer oyuncular da sizin parkurunuzda sizin şarkılarınızla birlikte yarışıyor ve birinci olmaya çalışıyor.

GT Legends (15 TL)

2005 yılında piyasaya sürülen ve daha çok eski nesil araçlarla, pistlerde yarışabileceğiniz GT Legends oyunu da bu paketin içerisinde bulunan oyunlardan. Özellikle 60'lı ve 70'li yıllarda üretilen otomobillere ilgi duyan takipçilerimizin bu oyunu incelemesini tavsiye ederiz.

GTR Evolution Expansion Pack for RACE 07 (15 TL)

Bir önceki oyuna benzer şekilde pistlerde yarışabildiğimiz GTR Evolution da paketin bir diğer üyesi. Farklı otomobilleri seçerek pistlerin en iyisi olduğunuzu ispatlamanız gerekiyor.

Vangers (13 TL)

Paketin belki de olmasa da olur denilebilecek olan oyunu budur diyebiliriz. İlk kez 1998 yılında piyasaya sürülen bu oyun, Steam versiyonuyla biraz daha iyileştirilse de 800 x 600 ekran çözünürlüğüne sahip.

Zero Gear (10.50 TL)

Paketin eğlenceli oyunlarından bir tanesi de Zero Gear. Aynı zamanda Rocket League'in de 2010 versiyonu diyebiliriz. Dilerseniz yarışabileceğiniz bu oyunda dilerseniz de futbol oynayabilirsiniz.

Race.a.bit (18 TL)

Pakerin retro oyunlarından bir tanesi de Race.a.bit. Bu oyunun müzikleri ve görüntüsü herkesi çocukluğuna götürüyor. Oyunun her noktasında yılların atarilerinden izler görmek mümkün.

Mashed ( Şu an için indirim kapsamında 2 TL. İndirimsiz fiyatı 10 TL)

Activision'ın ünlü oyunu Blur'u hepimiz biliriz. Pistlerde topladığımız özel yetenekler sayesinde hem hız kazanırız hem de rakiplerimizin arabalarını patlatmak için uğraşırız. İşte Mahsed için de diyebileceğimiz tek şey Blur'un atası olması.

RACE - The WTCC Game (59 TL)

Paketin bir diğer üyesi de RACE: The WTCC Game. Oyun şu an için Steam üzerinde tek haliyle satılmıyor, bunun için bir bundle oluşturulmuş durumda. Bu paket ise RACE: The WTCC Game ve 10 TL değerindeki Race: Caterham Expansion ürünlerini içeriyor.

Little Racers STREET (11 TL)

Sokak yarışlarını sevenlerin tercih edebileceği bir oyun olan Little Racers Street de Fanatical'ın yarış paketinde kendisine yer buluyor.

BARRIER X (6 TL)

Bu oyunda yarış arabaları yok. Bunun yerine bir kağıt uçağı yönlendiriyorsunuz ve engelleri aşmaya çalışıyorsunuz.

Mini Motor Racing EVO (10 TL)

Sevimli grafiklere sahip olan bu oyun da paketin içerisinde yer alıyor. Farklı parkurlarda rakiplerini alt etmeye çalışıyorsunuz.

Drift Streets Japan (4.20 TL)

Paketin son ürünü olan Drift Streets Japan ile, Japonya sokaklarında en iyi drift yapan şoför olmak için uğraşıyorsunuz.

Fanatical'ın bu paketini satın almak isterseniz burada bulunan bağlantıya giderek satın alma işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir.

Kaynak : https://www.fanatical.com/tr/bundle/fanatical-anthology-racing-bundle
40
10
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
40
10
4
1
1