Twitter'a Yeni Tweetleri Gerçek Zamanlı Görüntüleme Özelliği Geliyor

4
1
1
0
0
Twitter'a Yeni Tweetleri Gerçek Zamanlı Görüntüleme Özelliği Geliyor
Popüler sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıların atılan tweetleri gerçek zamanlı olarak görmelerini sağlayan "Stream Tweets" adında yeni bir özelliği test ediyor.

Yola bir sosyal medya uygulaması olarak başlamasına rağmen, zamanla dünyanın en büyük haber platformlarından birine dönüşen Twitter, bu yanını daha da güçlü kılacak bir özellik üzerinde çalışıyor.

Sosyal medya uzmanı Matt Navarra tarafından keşfedilen özellik, kullanıcıların takip ettikleri bir kişinin paylaşımlarını anlık olarak görmelerine imkan tanıyor. Bildiğiniz üzere Twitter, kullanıcılara anasayfada önce en popüler olan tweetleri gösteriyor. Tabii arzu eden kullanıcılar, bunun yerine paylaşılan en son tweetleri görme seçeneğine de sahipler.

Fakat Twitter’ın yeni özelliği, zaman çizelgesinde daha aktif ve gerçek zamanlı bir güncelleme olacağını gösteriyor. Herhangi bir manuel müdahale olmadan yeni tweetlerin anlık olarak görünmesini sağlayacak olan özellik, kullanıcıların gündemi çok daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde takip etmelerini sağlayacak. 

Twitter’ın üzerinde çalıştığı tek yenilik bu değil. Şirket ayrıca kullanıcıların takip ettikleri hesapları paylaşımlarına göre kategorize etmelerine imkan tanıyan ‘Topic List Option’ adında bir özelliği daha test ediyor. Her iki özellik de şu an için belirli sayıda kullanıcı tarafından test ediliyor; ancak söz konusu yeniliklerin yakın zamanda tüm Twitter kullanıcılarına sunulması bekleniyor. 

Kaynak : https://www.digitalinformationworld.com/2019/10/twitter-new-stream-tweets-timeline.html
4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0