Twitter'ın Oyun Bahçesi Olan Twttr'a Nasıl Kayıt Olunur?

11
3
3
1
0
Twitter'ın yeni özelliklerini test etmek üzerine başlattığı bir prototip olan Twttr'a kayıt olmak ister misiniz? Twttr uygulaması ile Twitter kullanıcılarının uzun süre kullanamayacağı özelliklere erişim sağlayabilirsiniz.

Dünyanın en popüler mini blog sitesi olan Twitter, geçtiğimiz Ocak ayında düzenlenen CES 2019 sırasında Twttr adlı bir prototip uygulama sergiledi. Twitter’ın Twttr gibi bir prototip geliştirmesinin amacı, yeni özellikleri kullanıcılar tarafından direkt olarak denenebileceği bir test alanı oluşturmaktı.

Twttr uygulamasında tweetler ve yanıtlar, tıpkı iMessage ya da WhatsApp gibi baloncuklar halinde görünüyor. Üstelik farklı kişilerden gelen yanıtları daha kolay ayırmak için farklı kişilere ait ‘baloncuklar’ farklı renklere sahip oluyor. Ancak Twitter, ilerleyen dönemlerde Twttr üzerinde farklı özellikleri de test edecek.

Twttr uygulamasına nasıl kayıt olabilirsiniz?

  • İlk olarak buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz anketi doldurmak zorundasınız.
  • Anketi tamamladığınızda ‘Finish’ butonuna tıklayın ve beklemeye başlayın.
  • Twttr uygulamasına kabul edilmeniz halinde birkaç gün içinde bir davetiye e-postası alacaksınız. E-postada bulunan bağlantıyı kullanarak katılımınızı onaylayın.
  • Onayın ardından Twttr mobil uygulamasına erişim için ikinci bir e-posta alacaksınız. Bu e-postayı aldıktan sonra uygulamayı kurabilir ve Twttr uygulamasını kullanabilirsiniz.

Hemen her Twitter kullanıcısı Twttr uygulaması için başvuruda bulunabiliyor. Fakat yalnızca sınırlı sayıda Japonca ve İngilizce bilen Twitter kullanıcıları programa kabul ediliyor. Ayrıca Twttr uygulamasına kabul edilirken topluluk kurallarına ve Twitter politikalarına uyuyor olmanız da büyük önem taşıyor.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/how-sign-twttr
11
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
3
1
0