Üç Arka Kameralı Samsung Galaxy A90'ın Çerçevesiz Tasarımı Ortaya Çıktı

33
6
2
1
1
Samsung Galaxy A serisinin en güçlü ve en iddialı üyesi Galaxy A90 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefonun ortaya çıkan kılıf görseli, tahmin edilen birçok özelliği doğrular nitelikte.

Samsung'un orta segment serisi Galaxy A'nın amiral gemisi olacak A90 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Galaxy A serisinde olmasına rağmen Snapdragon 855 yonga setiyle gerçek bir amiral gemisi olacak Galaxy A90'ın ortaya çıkan yeni bir kılıf görseli, cihazın tasarımını çok büyük oranda gözler önüne serdi. 

Arka tarafta üç adet kameraya sahip olacak Galaxy A90'ın bu kameraları daha önceki sızıntılara göre 48 + 12 + 5 MP çözünürlükleriyle geliyor. Ayrıca Galaxy A90, "Tilt OIS" adında bir sabitleme sistemine de sahip olacak. Yine daha önce gelen bilgilere göre A90, A80'deki gibi bir kaydırma mekanizmasına sahip olmayacak. Ortaya çıkan son görseller de Galaxy A80'in aksine A90'ın arka tarafta ayrı bir kamera setine; ön tarafta ise bir pop-up kameraya sahip olacağını doğruluyor.

samsung galaxy a90samsung galaxy a90

Infinity-U veya Infinity-O gibi ekranı bölen herhangi bir kamera tasarımına sahip olmayacağı bilinen Galaxy A90'ın Xiaomi Mi 9T modelindeki gibi bir pop-up kamerayla geleceği ortaya çıkan bu kılıf fotoğrafıyla da bir kez daha doğrulanmış oldu. Galaxy A90'ın pop-up kamerası bugüne kadar pek görülmemiş bir biçimde, cihazın orta kısmına yerleştirilmiş gibi görünüyor.

Galaxy A serisinde yer alan diğer premium cihazlar gibi (A70 ve A80) ekrana gömülü parmak izi okuyucuya sahip olması beklenen Galaxy A90, biri 5G'li biri 4G'li olmak üzere iki farklı modelle piyasaya çıkacak. Her iki cihaz da Snapdragon 855 yonga setiyle gerçek birer amiral gemisi olma özelliği taşıyacak. Galaxy A90'ın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a90_case_shows_triple_camera_fullscreen_front-news-38053.php
33
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
33
6
2
1
1