Ülkelere Göre En Popüler YouTuber'lar ve YouTube Kanalları [İnfografik]

270
26
11
9
7
Accredited Debt Relief tarafından yapılan bir araştırmayla birlikte dünya çapında her ülkenin en popüler bireysel YouTube kanalı ortaya çıktı. Dünya çapında en fazla aboneye sahip YouTuber yeniden PewDiePie oldu.

2005 yılında internet dünyasına giriş yapan ve günümüzde 7'den 70'e tüm insanların kullandığı bir video paylaşım platformu haline dönüşen YouTube, bugünlerde ayrı bir endüstri olma yolunda da ilerliyor. Artık tam zamanlı bir iş haline dönüşen platform, daha fazla kitleye ulaşmak için ve diğerlerinin arasından sıyrılmak için profesyonelleşmeyi de zorunlu kılıyor.

Ancak ne kadar profesyonel bir iş yaptığınız maalesef YouTube'daki başarınızı göstermiyor. Zira YouTube'da başarınızı gösteren tek şey ne kadar insana hitap ettiğiniz oluyor. Her dakika 500 saatten fazla içeriğin yüklendiği bir platformda ne kadar çok tercih edilirseniz o kadar başarılı sayılıyorsunuz.

Ülkelere göre en popüler bireysel YouTuberlar:

youtube

  • Resmin büyük halini görmek için buraya tıklayabilirsiniz

Peki böylesine büyük bir platformda günümüzde hangi YouTube kanalları en başarılı YouTube kanalları sayılıyor? Accredited Debt Relief tarafından yapılan bir araştırma sayesinde dünya çapında neredeyse her ülkedeki en popüler bireysel YouTube kanalları gözler önüne serildi.

Araştırmaya göre dünyada en fazla abone sayısına sahip bireysel kanal 106 milyon aboneyle PewDiePie olmaya devam ediyor. En fazla günlük izlenme sayısına sahip kanal ise 6 yaşındaki Rus YouTuber Anastasia Radzinskaya'nın Like Nastya isimli kanalı oldu. Anastasia, şu anda 58,6 milyon aboneye sahip. Şimdi gelin, diğer ülkelere de bir bakalım.

  • Eğer görselleri daha net bir şekilde görmek isterseniz resimlerin altındaki bağlantılara tıklayarak orijinal görsele ulaşabilirsiniz.

Kuzey Amerika'nın en popülerleri:

youtube

Güney Amerika'nın en popülerleri:

youtube

Avrupa'nın en popülerleri:

youtube

Orta Doğu ve Orta Asya'nın en popülerleri:

youtube

Asya'nın Geri Kalanı ve Okyanusya'nın En Popülerleri:

youtube

Afrika'nın en popülerleri:

youtube

Her ülkenin en popüler güzellik kanalı:

youtube

Her ülkenin en popüler oyun kanalı:

youtube

Her ülkenin en popüler çocuk kanalı:

Kaynak : https://www.digitalinformationworld.com/2020/08/new-map-shows-every-country-s-most-popular-youtube-channel-estimated-earnings.html
270
26
11
9
7
Emoji İle Tepki Ver
270
26
11
9
7