Hürriyet, Ücretli Üyelik Servisi Hürriyet Ekstra’yı Kullanıma Sundu

37
26
1
0
0
Türkiye’nin en eski internet haber sitelerinden Hürriyet; aylık, 6 aylık ve yıllık ücretli abonelik paketlerine sahip Hürriyet Esktra’yı kullanıma sundu. Hürriyet ekstra aboneleri siteyi tamamen reklamsız görmenin yanı sıra D-SmartGo dizi ve film paketine, ekstra içeriklere ve çeşitli markalardan özel indirimlere ulaşabilecekler.

Basılı mecraların yerini alan internet gazeteleri, bilişim dünyasındaki popüler iş modellerini benimseyerek kullanıcılara farklı hizmetler sunuyor. Son yıllarda revaçta olan abonelik modeli de bunlardan birisi. Demirören Medya’nın sahibi olduğu Hürriyet ise internet sitesi için ücretli abonelik modelini benimsediği Hürriyet Ekstra’yı hayata geçirdi.

Hürriyet.com.tr üzerinden ulaşılabilecek Hürriyet Ekstra’ya aylık, 6 aylık ya da yıllık abonelik paketleri ile erişim sağlanacak. Hürriyet Ekstra aboneleri, üyelik süreleri boyunca D-SmartGo Film Dizi paketine sahip olacaklar. Ayrıca Hürriyet.com.tr’de reklam görmeyecekler. Özel marka indirimleri, ekstra haberler ve içerikler, bulmacalar da üyelere sunulacak diğer avantajlar olarak açıklandı. 

Hürriyet.com.tr ücretsiz şekilde yayın hayatına devam edecek: 

hürriyet.com.tr son dakika haberler

Hürriyet Ekstra’nın hayata geçirilmesi siteye ücretsiz erişmek isteyen kullanıcıları negatif etkilemeyecek. Ücretsiz erişimi bulunan haber sitesi, daha önce olduğu gibi yayın hayatına devam edecek. Büyük ihtimalle kullanıcıların karşısına çıkacak reklamların bir kısmı da Hürriyet Ekstra’ya ait olacak. 

Hürriyet Ekstra abonelik paketinde şimdilik Arby’s, Usta Döner, Burger King ve Sbarro gibi TABB Gıda bünyesindeki fast-food restoran zincirlerinin özel menüleri, Moov araç kiralama servisi ve Mutlubiev gibi yerlerden indirim sunuluyor. Ekstra aboneleri yemek, araç kiralama ve temizlik gibi hizmetlere ulaşabiliyorlar. 

Hürriyet Ekstra abonelik ücretleri:

  • Aylık: 24,99 TL 
  • 6 aylık: 124,99 TL
  • Yıllık 224,99 TL

Hürriyet’in açıklamalarına göre bu fiyatlar şu an için %50 indirimli olarak sunuluyor. Hürriyet’in Ekstra dışında daha önce hayata geçirdiği iki farklı ücretli üyelik sistemi de bulunuyordu. Günlük basılı gazetenin dijital versiyonları içeren e-gazete ve borsa başta olmak üzere ekonomi haber ve analizlerinin paylaşıldığı bigpara Hürriyet Ekstra üyelik paketine dahil olarak sunulmuyor.
 

37
26
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
26
1
0
0