UMIDIGI'den Hem Yüksek Batarya Kapasiteli Hem de İnce Akıllı Telefonlar Geliyor

26
5
3
2
1
Sektöre hızlı bir giriş yapan Çinli akıllı telefon üreticisi UMIDIGI, yeni akıllı telefonlarının yolda olduğunu duyurdu.

2019 yılı içerisinde 48 MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip iki adet akıllı telefonunu duyuran ve ilgileri üzerine çeken UMIDIGI, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir akıllı telefon serisi başlatacağını bugün paylaştığı görsel ile duyurdu. UMIDIGI'nin sektöre yeni bir soluk getirecek olan serisinin adı ise UMIDIGI Power olacak.

UMIDIGI yeni akıllı telefon serisinde gerçek anlamda büyük bataryalar kullanmayı hedefliyor. Görselin arka planında bulunan akıllı telefon modelinden anlaşılacağı üzere, UMIDIGI'nin üzerinde çalıştığı telefonun ince çerçeveli, damla çentikli ve ekranın alt kısmında herhangi bir çerçeve bulunmayan tasarıma sahip olacağı anlaşılıyor.

Çinli şirketin içerisinden gelen bilgilere göre UMIDIGI, yeni akıllı telefonunda büyük kapasiteli batarya kullanmanın yanında daha önce görülmemiş inceliği de kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Power serisi akıllı telefonların Nisan ayı içerisinde global olarak duyurulması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/01/new-big-battery-phone-series-umidigi-power-coming-soon/
26
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
5
3
2
1