Instagram, Dünya Genelinde Çöktü! (Güncelleme)

99
18
18
11
7
Çoğu kişinin gün içerisinde saatlerini harcadığı, aynı zamanda hayatını paylaştığı sosyal medya platformu Instagram dünya genelinde çöktü.

Son yılların en popüler uygulamalarından olan sosyal medya platformu Instagram, kısa süre önce çöktü. Mobilden ve web üzerinden erişim sağlanamayan uygulamanın neden çöktüğü ise şu anlık net olarak bilinemiyor. Son duyumlara göre bazı kişilerin tekrar erişmeye başladığı platforma kaç kişinin erişim sağlayamadığı konusunda net bir açıklama yok.

Mobilden giriş yapmaya çalışan kullanıcılar “Akış yenilenemiyor!” uyarısını alırken, web üzerinden giriş yapmaya çalışanlar ise “5xx Server Error” hatasını aldı. Son 1 saat içerisinde 700’e yakın rapor aldığı ifade edilen Instagram’da, her 10 kişiden 8’i bu durumu yaşadığını belirtti.

Instagram yetkilileri tarafından henüz hiçbir açıklama gelmezken, uygulama zaman zaman gidip geliyor. Anlayacağınız o ki uygulama, şu an kısmi bir sorun yaşıyor. Bu sebeple sizin de bazı süreçlerde Instagram'a erişiminiz kesilebilir.

Güncelleme 

Sürekli olarak düzelip yeniden bozulduğunu ifade ettiğimiz sosyal medya platformu, 19:45 civarı birçok kullanıcıda normal olarak çalışmaya başlamıştı. Ancak gelen bilgilere göre uygulama web ve mobilde tekrar aynı hatayı göstermeye başladı. Yaşadığı sorunu ifade eden kullanıcılar, mobilden uygulamaya girmeye çalıştıklarında, uygulamanın çok yavaş olduğunu ve akışın yenilenmediğini belirttiler. Öte yandan webde de durum benzer şekilde devam ediyor.

99
18
18
11
7
Emoji İle Tepki Ver
99
18
18
11
7