Vivo’nun Yeni Tableti Vivo Pad, Bu Sefer de EUIPO’da Ortaya Çıktı

5
2
1
1
0
Geçtiğimiz yıl Vivo tarafından isim hakları alınan ancak sonrasında hakkında hiçbir bilgi verilmeyen Vivo Pad, EUIPO’da ortaya çıktı. Cihazın geçtiğimiz gün TUV Rheinland’ta lisanslanan cihaz ile aynı cihaz olduğu düşünülüyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, son birkaç haftayı oldukça hareketli geçiriyor. Uygun fiyatlı cihazlarıyla adından sıkça söz ettiren şirket, özellikle geçtiğimiz günlerde duyurulan Y73 modeliyle dikkatleri üzerine çekmişti. 

Geçtiğimiz günlerdeyse Vivo’nun yeni tableti olacağı düşünülen Vivo Pad hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Vivo Pad ismi geçtiğimiz yıl Vivo tarafından lisanslanmıştı ancak sonrasında kendisinden haber alamamıştık.

Vivo’nun yeni tableti olabilir

vivo pad EUIPO

Geçtiğimiz yıl lisanslanan Vivo Pad isminin geçtiğimiz gün Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO) tarafından tescillendiği ortaya çıktı. Ürün 9. sınıf kategorisinde yer almakta. Bu kategorinin içinde akıllı telefon ve tablet gibi ürünler bulunuyor.

Fikri Mülkiyet Ofisi'nin resmî web sitesinde ortaya çıkan bilgilerde cihazın özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat geçtiğimiz günlerde yine Vivo tarafından 8.040 mAh bataryaya sahip bir cihaz, TUV Rheinland sertifikası almıştı. Tahminlere göre bu cihaz yakın zamanlarda EUIPO tarafından da lisanslanan Vivo Pad'in ta kendisi. 

Vivo Pad ve Realme Pad aynı anda çıkabilir

Vivo Pad’in ne zaman çıkacağı ya da tanıtılacağı hakkında pek bir bilgi olmasa da Vivo’nun üst firması olan BBK çatısı altında başka bir tablet daha hazırlanıyor. Realme markasının tableti olacak olan Realme Pad’in de Vivo Pad ile aynı anda tanıtılması ve yakın tarihlerde çıkış yapması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/vivo_pad_euipo_trademarked-news-49668.php
5
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
1
0