Watchmen'in Etkileyici Birinci Sezon İzlenme Rakamları Açıklandı

8
4
4
1
1
Watchmen, iki ay önce HBO’da yayınlanan ilk bölümü ile beraber televizyon dünyasına giriş yaptı. Ünlü çizgi roman, televizyon dünyasında da önemli bir başarı elde etmiş görünüyor.

Watchmen, bir çizgi roman olarak insanların çoğunun hafızasında önemli bir yer tutmaya devam ediyor. Watchmen, çizgi roman ve filmin ardından bir de dizi ile macerasına devam ediyor. Çizgi roman ve filmden bağımsız hikayesi ile Watchmen dizisinin izleyicilerin beğenisini kazandığı görülüyor. Variety, televizyon kanalları ve platformlarda Watchmen’i yaklaşık 7.1 milyon insanın izlediğini açıkladı. 

Variety’nin açıkladığı izlenme sayı, Watchmen’i 2019’unun en popüler premium kablolu servis dizisi yapıyor. Variety’nin yayınladığı rapora göre dizinin yayınlanan son bölümü olan yedinci bölümünü büyük bir seyirci kitlesi izledi. Watchmen’in yedinci bölümünü direkt HBO’dan yaklaşık 799.000 kişi izledi. Diğer platformlardaki izlenme sayılarıyla beraber Watchmen’in yedinci bölümünü toplam 1.2 milyon kişi izledi. 

Watchmen dizi

Watchmen’in ekim ayında yayınlanan ilk bölümü toplamda 1.5 milyon kişiye ulaştı. Watchmen’in bu izlenme oranı, Game of Thrones ve Westworld’ün izlenme sayıları ile karşılaştırılamaz. Yine de bu izlenme sayıları, Watchmen’in önemli bir başlangıç yaptığını gösterir.

Dizinin bu kadar iyi bir ivme yakalaması, ikinci sezonunun da gelmesini garanti altına alıyor. Dizinin ikinci sezonda da aynı başarıyı yakalaması Damon Lindelof’un dizi ekibinde olup olmayacağı ile bağlantılı. Lindelof, Watchmen’de daha fazla bölüm hazırlamaya açık olduğunu belirtti. Ünlü senarist, HBO yeni bir sezon daha isterse o zaman görevini başka bir yazara devredebileceğini de ima etti. Lindelof’un geleceği için şu anda kesinleşmiş bir şey yok. 

Watchmen dizi

Dizinin senaristi Damon Lindelof’un planının ne olduğu belli olmamakla birlikte, Watchmen’in önemli bir başarı kazandığı kesin. Watchmen’in hayranları, dizinin ikinci sezonla devam etmesini istiyorlar. Bakalım HBO ünlü çizgi roman serisi, televizyon macerasını ne kadar devam ettirecek?

Kaynak : https://www.superherohype.com/tv/473119-watchmen-is-2019s-most-popular-new-premium-cable-series
8
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
4
1
1