WhatsApp, Kullanıcılara Mesaj Göndermeye Başladı! En Yeni Özelliklerden Anında Haberdar Olacaksınız

31
11
8
3
2
WhatsApp'ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir özellik kullanıma sunuldu. WhatsApp, bu özellik kapsamında kullanıcılara mesaj gönderip, yeni özelliklerden haberdar edecek.

Bundan birkaç ay önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın kullanıcılara mesaj göndermeye başlayacağından bahsetmiştik. O dönemler geliştirme aşamasında olan özellik, uygulamaya gelen yeniliklerin bir mesaj aracılığıyla kullanıcılara bildirilmesini sağlayacaktı. Bugün, WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıcılara ulaşmaya başladı.

WhatsApp'ın yeni özelliği, doğrudan platformun kullanıcılara mesaj göndermesini sağlıyor. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde WhatsApp'la ilgili yeni gelişmelerden anında haberdar olacaklar. Ve evet, WhatsApp'ın en büyük rakibi Telegram, aynı özelliği yıllardır sunuyor.

WhatsApp'ın yeni özelliği işte böyle görünüyor

WhatsApp

WhatsApp'ın kullanıcılara gönderdiği mesajlara cevap vermek mümkün olmayacak. Kullanıcılar, WhatsApp'taki yeniliklerden haberdar olmak istemedikleri takdirde, WhatsApp'ın mesajlarını engelleyebilecekler. Şirket, olası dolandırıcılık girişimlerini engellemek amacıyla da kendi kullanıcı adının yanına yeşil renkli bir doğrulama rozeti yerleştirecek.

WhatsApp'ın yeni özelliği, an itibarıyla iOS ve Android ekosistemindeki tüm kullanıcılara sunulmaya başladı. Ne zaman WhatsApp'tan bir mesaj alırsanız, yeni özelliğin artık sizin için de uygun olduğunu anlayabilirsiniz.

Bu özellik, Telegram'da nasıl çalışıyor?

Telegram

Telegram'ın yıllardır mevcut olan resmi mesajlaşma hesabı, Telegram ile ilgili tüm yeniliklerin kullanıcılara bildirilmesini sağlıyor. Platform, video ve fotoğraflarla da desteklediği mesajlarında, yeni bir özelliğin nasıl kullanılacağını da tek tek anlatıyor. İşte WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik de tam olarak aynı mantığa sahip olacak.

31
11
8
3
2
Emoji İle Tepki Ver
31
11
8
3
2