Elon Musk, X Premium'a 2 Yeni Paket Geleceğini Açıkladı: Reklamlar Kaldırılabilecek!

5
3
3
0
0
Elon Musk, X Premium abonelik paketlerine 2 yeni katman ekleneceğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialar, bu açıklamayla doğrulanmış oldu.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler mikroblog platformu X'e (eski adıyla Twitter) iki yeni abonelik paketi geleceğinden bahsetmiştik. Uygulama kodlarında tespit edilen paketlere göre kullanıcılar, "Premium Basic", "Premium Standard" ve "Premium Plus" olarak isimlendirilecek 3 abonelik paketi görmeye başlayacakları.

Bugün konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Elon Musk, konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve iddiaları doğruladı. Musk, yeni abonelik paketlerine ilişkin detaylı bilgi sağlamadı ancak toplamda 3 abonelik paketi olacağı bilgisini verdi.

Elon Musk'ın X'te yaptığı açıklama:

X Premium aboneliği için iki yeni paket daha çok yakında kullanıma sunulacak.

Bunlardan biri, daha düşük maliyetli olacak ancak reklam gösterilmeye devam edecek. İkincisi ise pahalı olacak ve reklam gösterilmeyecek.

X, tek bir reklam bile olmadan kullanılabilecek!

x yeni abonelik paketleri geliyor

X'in yeni abonelik paketleri arasındaki temel fark, reklamlarla ilgili olacak gibi görünüyor. Kullanıcılar, eğer isterlerse bundan sonra X'i tek bir reklam görmeden kullanabilecekler. Fiyatlar da kullanıcının tercihi doğrultusunda değişecek. Ancak fiyat noktasında edinilmiş hiçbir bilgi bulunmuyor. Yeni paket fiyatları için bir süre daha beklemek gerekecek. 

X'in yeni abonelik paketlerinin reklam tercihleri şöyle olacak:

  • Premium Basic: Normal seviyede reklam gösterimi yapılacak.
  • Premium Standard: Normalden daha az seviyede reklam gösterilecek.
  • Premium Plus: Kullanıcı reklam görmeyecek.
5
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
3
0
0