Xiaomi Black Shark 2 Pro, AnTuTu Skoruyla Yıktı Geçti

42
40
9
6
5
Xiaomi'nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni oyuncu telefonu Black Shark 2 Pro, AnTuTu testlerinde ortaya çıktı. Black Shark 2 Pro, kırılması zor bir puan almayı başardı.

Xiaomi, geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sürdüğü oyuncu telefonu Black Shark 2'nin geliştirilmiş bir versiyonu olan Black Shark 2 Pro'yu birkaç gün sonra duyuracak. Xiaomi'nin heyecanlı bekleyişi devam ederken Black Shark 2 Pro, özellikleriyle birlikte AnTuTu'da görüntülendi. 

Snapdragon 855'in biraz daha güçlendirilmiş ve tam anlamıyla oyunlar için optimize edilmiş versiyonu Snapdragon 855 Plus (2.96 Ghz) işlemcinin kullanıldığı Black Shark 2 Pro'nun AnTuTu'da aldığı sonuç, bugüne kadar hiçbir telefon tarafından alınmadı ve hatta yakınından bile geçilmedi.

İşte Black Shark 2 Pro'nu AnTuTu sonuçları:

black shark 2 pro

Çok güçlü bir işlemciyi 12 GB'lık RAM ile destekleyen Xiaomi, bu sayede AnTuTu testlerinden 405.598 puan almayı başarıyor. Ayrıca Xiaomi'nin yeni oyuncu telefonu, FHD+ ekran çözünürlüğü ile de canlı bir görüntü deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 256 GB dahili bellekle birlikte gelen Black Shark 2 Pro'nun sahip olduğu UFS 3.0 teknolojisi, depolama performansında önemli bir artış olacağını gözler önüne seriyor.

Xiaomi'nin bu üstün özellikli oyuncu telefonu, 30 Temmuz'da lansman yapacak ve ilk olarak Çin piyasasındaki yerini alacak.

Kaynak : http://playfuldroid.com/xiaomi-black-shark-2-pro-breaches-400k-score-on-antutu-benchmarks/
42
40
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
42
40
9
6
5