Xiaomi’nin Tedarikçisi Holitech Technology, Hindistan’da İlk Üretim Tesisini Açtı

9
2
1
0
0
Xiaomi'nin ürün tedarikçisi Holitech Technology, bugün yaptığı açıklamada, Hindistan Greater Noida’daki ilk bileşen üretim tesisini açtığını ve üç yıl boyunca ülkeye yaklaşık 200 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı.

Holitech Technology, Hindistan’da, kompakt kamera modülleri (CCM), kapasitif dokunmatik ekran modülü (CTP), ince film transistörü (TFT), esnek baskılı devreler (FPC) ve parmak izi sensörü üretecek. Xiaomi, yerel üretim tesisinin hazır olduğunu ve bu yılın üçüncü çeyreğinde üretime gireceğini ve üç yılda 6,000 iş üretmeyi hedeflediklerini belirtti.

Dört fabrikaya ayrılmış ve 25,000 metrekareye yayılan parça üretim tesisi, yılda 300 milyon parça üretim kapasitesine sahip seri üretim gerçekleştirecek. Xiaomi Hindistan Operasyon Direktörü Muralikrishnan B, ‘Xiaomi, Hindistan’da önemli bir büyümeye tanık oldu ve Holitech’in Hindistan’a yönelik planlarının, Hindistan’daki elektronik üretim endüstrisi için yeni bir büyüme sebep olacağından dolayı çok mutluyuz.’ dedi.

Holitech Technology CEO'su Chenguisheng, “Xiaomi’nin olağanüstü büyümesi ve yerel üretimi teşvik etme girişimlerinin yanı sıra, Hindistan’daki Xiaomi’ye yönelik bileşen üretimini keşfetmemizi sağladı.” dedi.

Kaynak : https://beebom.com/xiaomi-supplier-manufacturing-plant-india/
9
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
0
0