Yeni Honor 20 Posterinde Kameraların Özellikleri Ortaya Çıktı

23
15
5
1
1
Yakın zamanda tanıtılacak olan Honor 20'nin kamera sensörlerinin özellikleri belli oldu.

Honor 20 ve 20 Pro’nun resmi tanıtım tarihine hâlâ bir haftadan fazla bir süre var. Telefonun kendisini görmek için bir hafta kadar beklememiz gerekse de telefonla ilgili bilgi almamız için bu kadar beklememiz gerekmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Honor 20’nin çıkan posterleri aracılığıyla telefonların renk seçeneklerini öğrenmiştik. Aynı posterde telefonda kaç adet kameranın bulunacağı da yer alıyordu. Yeni poster sayesindeyse telefonun arkasındaki kameraların sayısını doğrularken hangi kameranın ne işe yarayacağını da öğrenmiş olduk.

Ortaya çıkan ilk postere baktığımızda geçtiğimiz günlerde gördüğümüz posterlerle uyuşmayan bir durumla karşılaşıyoruz. Küpelerin dizilimine bakıldığı zaman Honor 20’de ‘L’ şeklinde bir kamera dizilimi olduğunun ipucu veriliyor. Tüm bunların yanı sıra geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan posterlerde dört adet kameranın da alt alta sıralandığını görmüştük.

Bu posterdeki karmaşayı geride bırakıp diğer postere geçtiğimizdeyse 4 adet ipucuyla karşılaşıyoruz. Bu ipuçları da bize kamera sensörlerinin nasıl olduklarını bildiriyor.

4 baloncuktan oluşan fotoğrafta bulunan ilk baloncuğa baktığımız zaman standart bir fotoğraf görüyoruz. Bu da tabii ki standart bir sensörü bize anlatıyor ancak diğer baloncuklara geçtikçe olay ilginçleşiyor.

İkinci baloncukta, ilk baloncukta gördüğümüz fotoğrafı çok daha geniş açılı bir şekilde görüyoruz. Bu da telefonun ultra geniş açılı bir sensöre sahip olacağı bilgilerini doğruluyor.

Üçüncü baloncuk, arkası bulanık bir yaprağın yakım çekimini gösteriyor. Bu da telefonda bir adet makro lensin bulunacağına işaret ediyor.

Son baloncuğa baktığımız zaman ilk iki baloncukta zorlukla seçilebilen kuşları yakın bir şekilde görebiliyoruz. Bunun bir sonucu olarak da telefonda telefoto lensin bulunacağını söyleyebiliriz.

Honor 20’nin tanıtımına çok kısa bir süre varken telefon hakkındaki haberler hızla artıyor. Honor 20 serisi hakkındaki son haberleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/05/12/honor-20-posters-tease-quad-cameras/
23
15
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
15
5
1
1