Star Wars Fragmanında Prenses Leia'ya Ait Heyecan Verici Detay

16
5
1
1
0
Star Wars efsanesinin son bölümü The Rise of Skywalker filminde Leia da yer alıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan 30 saniyelik fragmanda Leia'nın, elinde ışın kılıcıyla seyirci karşısına çıktığını görüyoruz.

Star Wars efsanesinin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’ın 30 saniyelik fragmanı Cumartesi günü izleyiciyle buluştu. 30 saniyelik bu fragmanda, Carrie Fisher’ın hayat verdiği General Leia karakterini elinde bir ışın kılıcı tutarken görüyoruz.

Fakat fragmanda yer alan bu ışın kılıcı herhangi bir ışın kılıcı değildi. Star Wars hayranlarının çok yakından tanıdığı bir ışın kılıcıydı bu: Leia’nın babasına, Anakin Skywalker’a, bir diğer adıyla Darth Vader’a ait olan ışın kılıcı.

Leia'nın The Rise of Skywalker'da yer alması her zaman planın bir parçasıydı

 

Star Wars hayranları zaten Leia’nın The Rise of Skywalker filminde yer almasının planlandığını biliyorlardı. Bu yüzden Leia’nın ışın kılıcıyla seyirci karşısına çıkması çok da şaşırtıcı değil.

Fisher’ın, ölümünden sonra Leia karakteri olarak tekrar seyirciyle buluşuyor olması durumu oldukça duygusal bir hale getiriyor. Star Wars serisinin yeni üçlemesinin son filminde Leia’nın yer aldığı sahneler; The Force Awakens ve The Last Jedi filmlerinden alınan eski görüntülerden meydana geliyor. Bu da hayranların yüzünü güldürecek bir haber.

The Rise of Skywalker filminin yönetmeni J.J. Abrams, The Late Show with Stephen Colbert adlı talk-show programında yaptığı açıklamalarda Fisher’ı yeni filmde de görmek istediğinden bahsetti. 

Yeni filmde Carrie Fisher yer alacak

Abrams, “Bu Skywalker destanını Leia olmadan bitirmemiz söz konusu bile olamazdı. Bunun mümkün olmadığının farkındaydık. Ama Leia’nın dijital efektler kullanılarak yaratılan bir versiyonunu filmde kullanmak istemedik. Elbette yeni bir oyuncu da alamazdık. Sonra Force Awakens filmi için çektiğimiz fakat hiç kullanmadığımız görüntüler olduğunu hatırladım.” dedi.  

Abrams sözlerine şöyle devam etti: “Zamanında o görüntüleri çektiğimizde ve sonrasında kullanmadığımızda çok üzülmüştüm. Sonuçta Carrie ve Leia’dan bahsediyoruz. Nasıl kullanılmaz ki? Daha sonra ilginç bir şekilde, o kullanılmayan görüntüleri bu yeni filmde kullanabileceğimizi fark ettik. Yani, yeni filmde Leia’nın diğer karakterlerle paylaştığı her sahnede aslında gerçekten Carrie’yi izliyor olacaksınız.”

Sizin Star Wars: The Rise of Skywalker filminden beklentileriniz neler?

Kaynak : https://www.cnet.com/news/new-star-wars-the-rise-of-skywalker-footage-shows-leia-with-a-lightsaber/
16
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
1
1
0