Bir YouTuber, Sims 4'te 100 Bebek Challenge'ını 5 Yılda Tamamladı (Video)

42
28
19
5
1
Bir YouTuber, Sims 4'te 100 Bebek Challenge'ını 5 Yılda Tamamladı (Video)
'Lilsimsie' isimli bir YouTuber, The Sims 4'te ilk kez Eylül 2015'de başlattığı 100 Bebek Challenge'ını aradan geçen 5 yılın ardından nihayet tamamladı. Genç kız, 16 yaşındayken başladığı 5 yıllık bu serüvende hem liseden hem de üniversiteden mezun oldu.

The Sims 4 konulu videolar çekerek popülerleşen YouTube kanalı 'Lilsimsie', son videosunda yıllardır devam ettiği büyük bir challenge'ı tamamladı. Popüler YouTuber, bundan tam 5 yıl önce The Sims 4'te '100 Bebek Challenge' isimli bir meydan okuma başlatmıştı. Meydan okumanın amacı, adından da tahmin edebileceğiniz üzere toplamda 100 bebeğe sahip olmak.

Meydan okumanın kuralı aslında oldukça basit, kurallardan biri çiğnendiğinde veya 100. çocuk doğduğunda challenge sona erer. Ancak bir ailede yalnızca 8 Sim'e sahip olabileceğiniz göz önüne alındığında, hedefin oldukça zorlu bir süreç olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca kurallar gereği evlat edinmek veya doğum günleri gelmeden bebekleri büyütmek de yasak.

YouTuber'ın 100 Bebek Challenge'ını tamamlaması 5 yıl sürdü:

Sims oyunlarında bu tür challenge'lar, YouTube'da oldukça popüler. 100 Bebek Challenge ise esasında serinin ikinci oyununa kadar uzanan bir tür meydan okuma ve bu meydan okumayı tamamlamak için beceriden çok dayanıklılık gerektiriyor. Bu içeriklerden en uzun soluklularından biriyse Lilsimsie'nin 16 yaşında bir lise öğrencisiyken başlattığı 100 Bebek Challenge'ıydı.

Yıllardır devam ettirdiği serinin ilk videosunu Eylül 2015'te paylaşan YouTuber, zaman içerisinde çocuk hapishanesi adını verdiği kendi sistemini geliştirdi. Bu sistem son derece rahatsız edici olsa da çocukları daha etkili yetiştirmesine ve çok daha verimli ilerlemesine olanak sağladı.

Yıllar boyunca karşılaştığı zorlukların çoğunu son videosunda özetleyen YouTuber, aradan geçen beş yılda hem liseden hem de üniversiteden mezun oldu. 100 Bebek Challenge içeriklerini düzenli olarak yıllardır paylaşan genç YouTuber, ilk videodan son videoya geçen 5 yıllık süreçte 100 bebeğe ulaşmak için toplam 229 video çekti.

Kaynak : https://www.vice.com/en_us/article/4ayenw/it-took-this-youtuber-five-years-to-have-100-babies-in-the-sims-4
42
28
19
5
1
Emoji İle Tepki Ver
42
28
19
5
1