İddia: 2020’de iPhone 11S Modelinin Yerine iPhone 12 Piyasaya Sürülecek

15
9
4
3
1
Apple, yıllardır kullandığı isimlendirme sisteminde değişikliğe gidebilir. Apple konusunda güvenilir bir analist olan Ming Chi-Kuo, önümüzdeki yılda bir iPhone 11S modelinin gelmeyeceğini, bunun yerine iPhone 12 geleceğini iddia etti.

Apple, 2020 yılında güvenilir bir analistin iddiasına göre 'iPhone 11S' modeli piyasaya sürmeyecek. Güvenilir analist Ming Chi-Kuo tarafından ortaya atılan iddiaya göre Apple, iPhone 11S modeli yerine önümüzdeki yılın Eylül ayında yeni telefonu 'iPhone 12' modelini kullanıcılara tanıtacak.

Apple, iPhone 3GS modelinden itibaren, tüm telefonlarında hemen hemen aynı adlandırma formülünü izlemiş ve her yeni çıkan modelin geliştirilmiş sürümleri 'S' olarak adlandırılmıştı. Apple, iPhone 7 ve iPhone 8 modellerinde ise herhangi 'S' sürümünü piyasaya sürmemişti. Eğer iddialar doğruysa şimdi de bir iPhone 11S modeli göremeyeceğiz.

Köklü değişiklikler olabilir

Apple teknolojileri konusunda güvenilir bir analist olan Ming-Chi Kuo'nun yeni raporunda, eylül ayında yapılması planlanan 2020 iPhone yenileme işleminin iPhone 12 olarak adlandırılacağına inanıyor. Apple'ın iPhone 11S'yi tamamen atlaması bekleniyor. Bu durum iPhone 12’nin, tasarım ve teknik özelliklerdeki köklü değişikliklerle iPhone 11’den oldukça farklı olabileceğini düşündürüyor.  

iPhone 12'den ne göreceğiz?

Gelecek yıl ortaya çıkacağı konusunda söylentiler devam ederken iPhone 12’nin nasıl olacağı konusunda da birtakım iddialar söz konusu. Apple’ın iPhone 12’ler için daha da büyük ekranlarla geleceği söylenirken, başka iddiaya göre yeni modelin iPhone 4’ten ilham alacağı ve küçüleceği söyleniyor. Ming Chi-Kuo, Apple’ın Intel'in modem işine 1 milyar dolar harcadıktan sonra 5G bağlantısını destekleyeceğini ve Touch ID'nin gelecek yıl tekrar iPhone modellerinde olacağını da belirtti. Touch ID, Face ID ile birlikte çalışacak.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/656760/no-iphone-11s-2020/
15
9
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
15
9
4
3
1